Pippi på gula klänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska, Cellbes, Lindex och Bohoo

Vad sägs om lite gult? Påsken är ju över men det är ju egentligen nu när man börjar få lite färg som man (i alla fall jag) klär i den färgen. Det kan vara svårt med gult annars, speciellt som blekfisig blondin. Men med lite färg så gillar jag pippifärg.

Den här gula känns sådär på mig. Jag gillar färgen men vet inte om modellen funkar på mig. Skön dock och kanske den vore bättre i en mindre storlek? Har xl på mig. Länk klänning.
Den här gula har jag resan visat men är det ett gult inlägg så..plus att jag verkligen vill ha den. Länk gulmönstrad klänning.
Den här gula med guld på vill jag ha ungefär hur mycket som helst just nu. Jag ska leta efter den i butik och prova i alla fall. Perfekt för bröllop, student och andra fester.
Länk guldgul klänning.
Den här ser också söt ut. Jag vet inte om den är FÖR gullig för min smak, men jag tror att jag ska ta och testa den i alla fall. Länk gul klänning med volang.
Supersöt gul med prickar från Bohoo. Länk.

Den här med smala axelband är jag väldigt sugen på att beställa. Finns i svart och andra färger också ;). Länk gul med smala axelband.

Det finns ju gult även från sådana märken jag inte har affiliatesamarbeten med så jag länkar inte, men tipsa kan jag ju göra ändå 🙂

En söt guling från Bonprix
Vill man inte ha helgult så går det ju lika fint att sats på mönstrat. Också Bonprix
Så himla söt klänning från Cissi & Selma. Finns i flera modeller.
Länk här

Jag tycker själv att styling med guldsmycken till är det snyggaste så det kommer jag att köra på – gult och guld alltså.

Kolla mer

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.