Petrolblå toner i kläder och accessoarer.

Det har blivit ganska mycket Indiska här i bloggen på sistone men det har slumpat sig så. Dels för att jag själv gillar affären såklart men även för att jag igår var där med Rebecca för att leta klänning till henne och idag gick jag dit för att köpa en klänning till min kompis Kristina i Osby. Hon skulle beställa den på nätet men den var slut i hennes storlek och även i Kristianstad så jag erbjöd mig att sticka iväg och köpa och skicka ner. Jag passade såklart på att testa den själv när jag ändå var där liksom.

Här är klänningen. Poppis och säljer som smör i olika färger, men inte riktigt Louise. Kostar 199:-

Så jag plockade åt mig lite accessoarer för att göra den mer jag. Som den här koftan.

Jag blev väldigt förtjust i koftan. Och i solglasögonen. Glömt priset på koftan, kanske 399:-? Solisarna kostar 79:-

De är i samma färg som koftan även om det inte syns så tydligt här. Coolt!

 Jag är ganska inne på det här med blågrönt nu. Typ mörkturkost är väldigt snyggt. Som den där skinnväskan jag kollat in ett bra tag. Och nu även ett par fina sandaler. Allt från Indiska.

Petrol. Nyansen av turkost som funkar även när man är blek.

Riktigt snygga sandaler. Vill ha! Fy sjutton vad jobbigt det är när det dräller av fina saker i affärerna och jag är fattig som en lus. Imorgon blir det en trisslott för denna här! 499:- för sandalerna. Länk här.

Imorgon blir det möte om en blogg och sedan ska Rebecca få röja loss i min garderob på jakt efter klänning att ha på bröllop. Det kan nog hända att vi sippar lite cava under tiden vi provar kläder.Blir det lika knäppt som senast så får ni se lite kul bilder på torsdag.

Puss, kram och sov gott/Louise

Kolla mer

10 comments

 1. Supersnygga sandaler, dem vill jag också ha! ;o) Men när jag klickade på länken så stod det en recension om att de var hårda och obekväma med en för platt och tunn sula. Hur upplevde du dem i bekvämlighet Louise?

 2. Hallå Louise! Och tack för allt bra du skriver! Jag har ett problem, jag är nybliven mindre chef på mitt jobb och ska på möte i slutet av maj med alla mindre chefer samt de större cheferna, jag är en jeanstjej eller tunika och legginstjej och nu behöver jag något representativt från allt mellan skor och kläder, hjälp! Jag gillar inte att fläbba med armarna heller så inga med smala axelband, har du några bra förslag på det skulle jag vara sååå tacksam! =) Och bli bättre på att kommentera också kanske! =) Ha en fin dag!

 3. Cissi: Nu har jag ju bara testat i provhytten så det är svårt att avgöra. Jag tyckte de var sköna på men jag har inte knallat runt någon längre tid. I och för sig är väl inte platta sulor något man rekommenderar för längre promenader. Jag läste att hon fick ont efter en halvtimme redan. Men sånt är ju svårt att avgöra. jag får svinont av höga klackar efter fem minuter och andra kan tycka att samma sko är skön länge. Tjejen som skrev tyckte även att den var jättesmal och det tycker inte jag. Jag har ganska normalbreda fötter (och korta tår som synes) men de klämde inte på mig iaf. Jag får väl be Indiska om att bli testförare av skon 🙂

 4. Jenny: Jag ska absolut försöka hjälpa dig. Två frågor bara. Ungefär vad för storlek drar du? Samt är det okej med jeans på ditt jobb? Kram L

 5. Tack söta du! Jag drar väl en 46/48, 50/52 beroende på vad det är! =) Jag jobbar inom tandvården och har faktiskt arbetskläder annars så det är okej med jeans när vi träffas utanför jobbet, men gärna något dressat så jag inte ser ut som en slashas! =)

 6. Snygg väska och skor! …och javisst ska man satsa på färg när man är blek…pasteller är verkligen osmickrande på blekfisar som jag själv;)

  1. Ann Helen. eller hur. Ljusrosa är ingen smickrande färg om man är blekfis. är själv helt genomskinlig än så länge. Jag fick några bli-brun-piller. De ska jag ta. Jag tippar på att jag blir orange istället men hey..hehe.

 7. Jag är sååå glad att du fick tag i min klänning!!! Det kommer säkert fler gånger då jag anlitar dej uppe i hufvudstaden! :))

  Puss o kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.