Personliga Persson får bassning

Hej på er! Vad söta ni är som skriver att ni blev peppade av mitt inlägg där jag sket i den där dejten som ghostade och gick ut ensam 🙂 Jag blir alltid lika glad om jag kan peppa någon, eller få någon att känna sig mindre ensam, eller vad det nu kan vara.

Men det blev några konstiga kommentarer också om att jag ska gå vidare och inse att jag och S aldrig var ett par osv. Det hade inte ens med honom att göra?

Någon har kommenterat att när jag är så personlig och skriver att jag mår dåligt, ja då kanske killar backar på grund av det? Vet ni? Det får de göra i så fall. No Big deal liksom.

Det var också någon som menar att om jag inte vill ha störande eller sårande kommentarer så ska jag inte välja att dela med mig. Av vad? Och vem vill ha störande eller sårande kommentarer? Det vill väl ingen som bloggar.

I förmiddags träffade jag rara Marie som läser bloggen och som köpte en klänning av mig. Vi pratade då om hur gulliga kommentarer jag får, och jag sa att jag är så förskonad från taskigheter. Och vips dök de upp som gubben i lådan. Oh the irony! Haha.

Nåväl, tänker inte lägga mer energi på sådant. Jag lovade ju att nästa inlägg skulle handla om mode, och det ska det. För nu har festkläderna kommit ut i butik och det älskar vi ju!

En stor kram till alla er goa läsare som ju faktiskt är de som dominerar här ♥♥

Kolla mer

4 comments

  1. Jag tycker din blogg är bra med blandningen. Ibland mår man dåligt och då måste man ju få skriva om det i sin egen blogg. Ibland mår man bättre och då skriver man om roliga saker. Så är ju livet ups and downs.

  2. Det är ju upp till var och en hur lång tid man behöver för att gå vidare efter att man brutit upp från ett förhållande. Knepigt när någon annan tycker att du ska gå vidare. Och att försöka dig på en dejt till är väl verkligen att ha gått vidare på ett sätt kan jag tycka.
    Tycker också att det är mycket bättre att vara ärlig med från början om hur man mår,än att försöka dölja det med någon glättig fasad. Det är väl värre om det kommer fram längre fram när man dejtar någon, om det nu är någon som inte kan ta det och skulle dra öronen åt sig. Så förstår inte kritiken heller att du inte ska skriva om hur du mår och har det. Jag tror du kommer passa jättebra i sammetsklänningen! Blir kul att se. Stor kram!

  3. Det är svårt det där…att skriva en personlig kommentar från hjärtat men samtidigt inte veta hur den tar. Såklart får man inte vara utstuderat elak- nä tack- men om man vill vara ärlig och personlig och samtidigt vara säker på att inte nudda en öm tå? Mottagandet beror ofta på hur den egna självkänslan och självkännedomen är tror jag. Men just därför låter jag bli att kommentera, mer än allmänt glättigt och glatt- just av rädslan och det onödiga i att såra. Och samtidigt tycker jag det är synd, för jag tycker en blogg blir väldigt levande och rik när det är en personlig och tillåtande dialog åt alla håll. Tycker ja’, trallalla

    1. Jag tycker det är ganska lätt. När jag kommenterar i folks bloggar så tänker jag det klassiska att om jag inte har något snällt att säga så är jag tyst. Tror jag att det jan såra ser jag ingen mening i att skriva. Såvida det inte handlar om något där man inbjuder till diskussion om till exempel politik eller liknande. Så tycker jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.