Pennkjol och långkofta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner. Hoppas ni mår bra. Själv skrev jag nyss ett inlägg om att jag är lite låg och varför, men jag får se om jag publicerar det eller inte. Vem vill läsa om låga människor tänker jag? Så jag kör på med ett ytligt inlägg om kläder istället så får jag se om klumpen i magen försvinner eller om jag skriver av mig om det sen.

Jag har skrivit så mycket om Cellbes den här månaden att jag inte vet om jag tagit med den här kjolen eller inte. Jag tror att jag missat det, annars får ni den igen här. En pennkjol.

En del tycker att nej man ska inte ha en tajt pennkjol om man har stor rumpa. Nähä, varför inte det? Får man mindre rumpa av plagg med mycket tyg? Nej jag skulle inte tro det. En kjol är snyggt om man sätter fungerande plagg till. Som långkofta och linne. Eller en snygg stickad tröja. Länk kofta. Länk kjol.

Så här ser den ut upptill. Finns i storlek 36 till 60.

Ha en fin eftermiddag. Kram!

Kolla mer

10 comments

 1. Hej fina! Du delar med dig av vad du vill, din blogg!
  Men dela gärna med dig, mitt liv känns hopplöst ibland och att läsa om att fler känner sig låga hjälper ibland…
  Styrkekram hursomhelst ❤️

 2. Skriv om vad du vill, alla mår vi väl dåligt ibland och bland bloggar är det sällsynt att något annat än den perfekta ytan som visas. Därför gillar jag din blogg,som är en salig blandning (alltså livet) och sjukt snygga modetips 🙂 hoppas du mår bättre och ha en fin kväll! Kram

  1. Tack gulliga Therese! Ja jag blir själv lite matt av alla ”perfekta” liv i sociala medier. Jag vill själv se mer än perfekt makeup med perfekt hår, perfekta semestrar och perfekta maträtter. Men jag vet ju att andra föredrar det för att fly från sin vardag. Tur vi är olika. Kram!

 3. Jag tycker att det är befriande med en blogg som är blandad, som livet självt. Och som också tar upp både roliga och jobbiga saker. Jag tycker själv att det kan vara skönt att läsa att andra har tankar eller känslor som man själv har. Fortsätt med det! Jag gillar det! Kram

  1. Jag är glad att du tycker så Kicki. För det är ju aldrig så glättigt i livet som många vill göra gällande i sina bloggar och andra sociala medier. Och det är ju skönt att skriva av sig ibland. Kram

 4. Självklart ska du publicera ditt inlägg! Livet är en berg o dalbana, man kan inte vara pa topp jämt.
  Säger som alla andra här, det är bara skönt att läsa dina tankar för jag tror att vi alla kan känna igen oss.

 5. Livet är upp och ner. Några inlägg om ner ger bara bloggen mer trovärdighet.

  Hoppas klumpen i magen försvinner snart. Hoppas du myser framför tvn under en filt med en kopp te nu.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.