Passa på att köpa mina favoritjeans med rabatt

Nu tänkte jag tipsa om något som inte alltid är så himla kul att köpa – nämligen byxor och jeans. Jag själv har avskytt det men sedan jag börjat beställa från Halens.se så går det som en dans. Alla jag köpt har passat både i storlek och längd. Detta eftersom de nästan alltid har 2 eller fler längder att välja mellan. Eftersom jag är kort och bred blir byxor i butik oftast för långa och vem fasen orkar lägga upp? Plus att det blir fult. Men nu slipper jag det!

Så jag slår ytterligare ett slag för Haléns brallor och nu när de har 20% rabatt på ALLT i helgen så kan jag bara säga att ni ska passa på. Sedan har jag ju tipsat om deras klänningar helt nyligen också (länk till inlägget) och jag vet att många gillade dessa partyblåsor. Även de till rabatt nu (allt som sagt).

Kod 4650 för 20%
LÄNK till Halens.se

Det här är mina senaste jeans från Haléns. Perfekta i längd och sköna. 319:- med rabatten. LÄNK

Håller in magen gör de också.

Dessa jeans älskar jag och ska köpa fler par av. De är supersköna! Med rabatten nu kostar de 239 kronor så det är ju inte mycket att hicka om egentligen. Finns i två färger och fyra längder så de funkar för både kort- och långbenta, från storlek 34 till 52.  LÄNK

De här i ”smutsig”(lite brun alltså, de ser inte skitiga ut) tvätt hade jag på mig senast igår. Också sköna och snygga tycker jag. Har själv storlek 52 och längd 74 i mina. 399:- med rabatten. LÄNK

Så här ser mitt big ass ut bakifrån i dessa.

img_1979.jpgNu blev det tyvärr en suddig bild på dessa svarta jeans. Och tyvärr tog jag nog för långa. Antingen felskick eller så skrev jag fel. Så jag lär nog sälja dessa då jag ryckt bort lappar och sådant inför provningen. Var lite för snabb. Men annars är de snygga och jag kommer nog beställa nya, fast i längd 74 då. 319:- med rabatten. LÄNK

Nu ska jag hoppa in i le shower och sedan ge mig ut på stan och insupa lite julstämning. Kanske blir det någon shopping också. Var ute igår och köpte några saker, visar sedan.

Puss på er ♥

Kolla mer

6 comments

  1. Dom första, med jättehöga midjan, vilken storlek har du i dem? Har varit sugen ett tag, kan köpa via din länk om jag bara vet storlek. Är 174 cm, typ 84 kg. Har smal midja, stora lår och jättestora vader. 42 eller 44 är frågan…

  2. Wow, vilka snygga jeans. Dem med hög midja och otroligt smickrande för figuren 🙂 De var otroligt fina på dig!
    Tusen tack för alla tips.

  3. Tack så oerhört mycket för tipset! Det var supersnygga byxor och jag hatar verkligen byxköp pga kort! Hur skulle du säga att Halens storlekar är? Har du samma storlek där som på de flesta ställen?

    1. Hej Elin. Vad kul att du gillar tipset. Ja jag tycker att de är ungefär samma i storlek. De blå vanliga jeansen är väldigt stretchiga så där kanske man kan gå ner en storlek om man ligger på gränsen. Men jag har som sagt var kört min vanliga storlek som jag har på till exempel HM+.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.