Partystass de luxe

Gokväll finingar. Ett litet kvällsinlägg såhär innan sovdags kanske? Jag har precis pratat med mamma och pappa och gratulerat dem på sin 39 åriga bröllopsdag, grafitbröllop minsann. Det är väldigt praktiskt att de gifte sig ett par månader innan jag beräknades titta ut(kom en månad för tidigt, hade inte tid att ligga där och skvalpa). Inte på grund av att vara född inom äktenskapet eller så, utan för att jag enkelt kan hålla reda på hur många år de varit gifta. Så grattis igen lilla mamma och pappa!♥

Nu är förresten underklädes-tävlingen avslutad och jag kommer meddela imorgon eller söndag vilka som vunnit. Söndag tar vi va? Alla är ändå så upptagna på lördagar.

För att hylla att det är helg tänkte jag köra några fler silver-paljett-disco-glittrande bilder. Jag är verkligen inne på det här med silver just nu, och det ska vara en rejäl dos. Den här toppen från Gina Tricot är inget man har en vanlig tisdag (om man inte ska ut på galej) men nu är det helg och det är dags att dra fram feststassen!

Tadaaa, silverpaljetter i massor. Både topp och armband från Gina. 149:- för toppen som går upp till xl. Paljetterna sitter bara på framsidan så det blir liksom en glitter-chock när man vänder sig om. Luvely!
Här bytte jag armbandet mot det där halsbandet jag visat ett par gånger tidigare. Är väldigt förtjust i det som ni nog förstår.
Jag hade tänkt provat det här stela halsbandet till annars men det gick liksom inte för det sitter ihop med nån plastgrej i ändarna, men snyggt är det. Tror det kostar 99:- eller nåt.
Eftersom jag tar så många bilder på mig själv i olika outfits kan ni nog ana att jag blir väldigt trött på mitt eget flin och känner därför vissa tvångsimpulser ibland att göra "roliga" bilder. Som inte blir så roliga. Men skit i det, ringen är väldigt snygg. 49:- för den kanske. Jag kommer inte ihåg alla priser när jag är ute och rafsar runt i affärerna, hoppas ni har överseende.
Okej, jag är redo för party nu. Hörde att Skarsgård är i stan, tror ni han ser mig om jag har den här på mig? 😉

Dags att borsta tanden och sen sova. Jag har provat lite klänningar idag förresten, vet att några av er gärna vill ha tips om det och självklart försöker jag tillmötesgå det. Det är ingen som bett om silver i stora högar men det får ni ändå 😀

Sov sött. Puss o kram /Louise

Kolla mer

13 comments

 1. Jag klämde på den där hos Gina tidigare, men insåg rätt snabbt att mina fläbbarmar kommer att se hemska ut i den så den gick dessvärre bort. Gillar det där stela halsbandet som inte gick att prova, måste snoka upp det.
  Vilken av Skarsgårdarna är i stan förresten? Bodde granne med Alexander när jag bodde på söder förut, blev mycket av hans fagra nuna då han precis som jag även är hängiven Hammarbysupporter. MUMS! SYnd bara att man nog inte är riktigt hans stil av tjej.. =D

  1. Camilla: jo mitt fläbb vobblar också runt men jag skiter i vilket. Vissa dagar vill jag gömma alla valkar och daller men så vissa dagar ger jag f-n i vilket. Jag gillar paljetterna och känslan de ger så då tänker jag skita i armfläbbet. Dessutom..om man glittrar som en julgran över byst och mage så tror jag inte folk ser armarma 😉

   Ja det stela är sketasnyggt. Öppet i nacken liksom så det är inget knäppe, antar att det är därför de fäst ihop med plast så det kan hängas upp.
   Det är Alexander som är i stan. En kompis såg honom på O,learys tidigare ikväll. Haha, njäe om han gillar tjejer som Kate Bosworth så lär jag ju gå bort. Men han kan väl äääändra sig? 🙂

 2. Åh så skönt att det inte bara är jag som gillar glitter! Jag kan ibland känna att jag inte kan ha det för att jag 1) är modell större och 2) faktiskt är 38 år!
  Lite dumma tankar jag vet men ändå!
  Glittertröjan skulle nog funka med en svart bolero över om man (liksom jag) inte gillar sitt armfläbb 🙂

  Kram

  1. Inger: haha, jag är också 38 och modell större men jag skiter i vilket. Vill jag och jag kan ha det så tänker jag banne mig göra precis som jag vill 🙂 Sen finns det väl en del saker jag inte heller tycker passar på mig som är 38(snart 39 men det är ju en månad till så jag avvaktar med att skriva det. haha), som hello kitty och sådant. Jag har ett nattlinne med henne på men det är det ju ingen som ser ändå, men i övrigt skulle jag icke ta på mig det.
   Absolut att det funkar med bolero till.
   Kram!

 3. Hej du fina Louise!
  Idag konstaterar jag att jag är ”Big ass fashion-beroende”.
  Jag kikar in på din blogg allt som oftast och har fått massor av bra tips av dig. Underbart!
  Jag hoppas du får en riktigt fin dag!

  1. Sara: haha, vad go du är! En sån kommentar lyfter min dag så tack så mycket:)
   Ha en toppendag du också!

 4. Vad fin du är! Jag hade nog aldrig kunnat ha så mycket glitter på mig eftersom det inte skulle passa mig som person. Men på dig passar det finfint!

  Och klart du ska visa sånt du själv är på jakt efter. Det är väl det viktigaste 🙂

  Kram!

  1. Mari: Tack! 🙂 jag är oftast inte så glittrig jag heller men jag får mina ryck och så mycket silver hade jag nog inte ens funderat över för någon månad sen. Men prova kan man ju och ibland så håller jag fast vid att noooo, fy vad fult! Eller så tvärsvänger jag, som nu 🙂 Testa du också, man vet aldrig. Om inte annat så för skojs skull, kläder ska ju vara roligt.

   Kram!

 5. Louise: Mums! Då kanske man får taa sig en strapats på söder idag/kväll för att se om man råkar stöta på honom. Han är ju inte ful någonstans och att han sen är väldigt trevlig gör inte honom mindre attraktiv direkt…grr!
  Förövrigt så har du inget armfläbb att prata om jämfört med mig så du ska enbart vara tyst! =)
  Kram

  1. Camilla: haha, jodu..det spänner ofta över armarna när jag provar kläder. kan applådera med fläbbet. Men jag försöker hålla bak armarna lite på bilderna för att det inte ska se så fladdrigt ut. Alla knep är tillåtna. Förutom photoshop. Eller, det är det väl, men jag orkar inte fippla med det till mina bloggbilder och så är det lite fusk, jag vill ju visa hur en helt vanlig kvinna ser ut. Oretucherad.

   Om du ser honom så hojta till så kommer jag störtande! Fast iofs, jag hade då inte hojtat till för jag hade velat ha honom för mig själv. haha.
   Kram

  1. Christina: ja det är roligt med silver, guld och glitter igen nu. Det återkommer ju alltid på hösten och sen till våren är man kräktrött på det. hehe. Men just nu får det gärna glittra hur mycket det vill 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.