Parfymer och skönhetsprylar

Parfymer och skönhet är ju oftast något man vill känna, klämma och dofta på innan man bestämmer sig. Men när man väl gjort det och hittat prylar man gillar kan det ofta vara billigare att köpa dem på nätet än i butik. Inte alltid, men ofta. För egen del har jag handlat en del från Nordic feel och gillar dem. Frakten är gratis, leveransen går fort och priserna är bra. Så jag har plockat fram några av mina egna favoriter här. Skönhetsprodukterna är i de flesta fall i den billigare prisklassen, helt enkelt för att jag inte haft råd att köpa asdyra saker. Plus att jag gillar dem och det är inte alltid saker är bättre bara för att de är dyrare. Som mascaran Masterpiece transform, den är lika bra eller bättre än många dyra jag testat. Parfymer är dock något jag vill ha med märke. Så är det bara. Kändisparfymer går fetbort för min del.

Så här kommer de, några Louise-favoriter som du kan hitta på Nordicfeel.se. Jag har tänkt köra fler tips med smink, hud- och hårvård i veckan. Hoppas ni gillar det 🙂

Puss/Louise

P13537.jpg_600_600Den här doften gillar jag otroligt mycket. Jag har inte köpt den än men kommer att gör det. Jag kopierar in texten från Nordic feel här ”I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj och patchouli.” Den är dyr i butik och för all del inte så billig på nätet heller, men billigare i alla fall. För 30 ml Edp får man ge 489:- (649:- för 50 ml). Länk

P2507.jpg_600_600En riktig favorit! ”Dess noter är berusande och införliva svarta vinbär, rosa grapefrukt, mandarin, liljekonvalj, ros, litchi, Peony, Madonna Lily, tillsammans med ambrette frö, sandelträ, mysk och vanilj.  ”. Pris 449 för 30 ml Edp. Länk

P22721.jpg_600_600En moderniserad variant av Anais anais  som var min första riktiga parfym. Den här är fotfarande blommig men inte lika dammig liksom. Jag blev överraskad över att jag tyckte så mycket om den. Pris 395:- för 50 ml Edt. Länk

P22629.jpg_600_600Min nuvarande favoritmascara! Den gör mina fransar både långa och tjocka och klumpar sig inte. Toppen! Priset på Nordic feel är det lägsta jag sett med sina 109:-. I butik kostar den 149:- vid kampanjer och ca 170:- annars. Ett bra köp. Länk

P7331.jpg_600_600Jag vet att många gillar Lancômes mascaror och det gör jag också även om jag nu har testat en massa andra de senaste åren. Just Doll eyes har jag inte provat men jag har läst gott om den. Pris 269:- Länk

P4110.jpg_600_600Touche éclat är en gammal goding från YSL som är älskad av många. Billigare på nätet än i butik. Pris 255:- Länk

P16782.jpg_600_600Den här använde jag under många år men nu har jag L’oreals andra variant som inte finns med på NF äb. Ger bra täckning tycker jag. Pris 109:- Länk

P12756.jpg_600_600Tangle teezer-denna sketabra borste. Den luggar minimalt så om du själv är håröm eller har barn som är det hade jag rekommenderat att köpa en. Jag ska själv beställa den här så jag har en att ha i träningsväskan och en hemma Pris 99:- Länk

P20046.jpg_600_600Gummiband som inte syns och som inte sliter på håret är väl alla långhåriga människors dröm. Blax är kända för det. Jag har inte själv testat men har hört kompisar som älskar dessa gummiband så jag ska också testa. Finns i flera färger. Pris 69:-/8st Länk

*länkarna är affiliates

Kolla mer

7 comments

  1. Tack för alla bra tips, håller helt med dig angående parfymerna och att det ska vara ”riktiga” parfymer från och inte kändisdofter. 🙂 Råkar du snubbla över Blondinbellas nya parfym någon gång så vore det kul med en recension, hon har ju lovordat den så mycket nu. 😉

  2. Jag älskar parfymer, nu blev jag nyfiken att sniffa pa Dolce Gabbana Rose the one, den har jag helt missat. Det var faktiskt du som fick mig att prova Victor & Rolf Flowerbomb, minns att du skrev positivt om den för länge sen, det är en av mina favoriter !

    1. Vad kul att du också gillade Flowerbom 🙂 Tycker absolut att du ska sniffa på Rose the one. Och även på Sì. Om du gillar Flowerbomb tror jag att du gillar dem. Även om de inte luktar likadant som den. Själv vill jag så gärna ha Rue de Varenne från Emma.S också (kändis som frontar men jag räknar inte det som kändisparfym på samma sätt som andra).

  3. Jag brukade också rata kändisparfymer tills en bekant började använda en sjukt god parfym, frågade vad det var för någon och det visade sig vara Shakiras parfym (den rosa)… Så nu har jag en kändisparfym i hyllan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.