Päls och bling

Och nu blir det lite tingeltangel och päls. Accessoarer alltså. Dem gillar jag verkligen då jag kan vara skittrist med svarta byxor och svart tröja. Till det en svart jacka och svarta skor. Då kan det behövas något som lyfter och piffar lite.

I helgen var jag på middag hos min kompis Therese och då fick jag ett par örhängen som hon inte tyckte om alls medan jag som den skata jag är (gillar glitter och blankt, inga likheter i övrigt hoppas jag. Förutom det svarta då. F-n…jag ÄR en skata) så tyckte jag istället att de var jättefina. Stora och dingliga. Ibland kan sådana smycken se lite too much ut innan man testat dem. Jag brukar prova örhängen innan jag köper. Och nej ni som svimmade av äckel nu, jag sticker inte in dem i snibbarna utan håller bara dem mellan fingrarna. De här kom absolut mer till sin rätt när de väl hamnade i öronen.

Jag hoppas att de inte kommer plinga alltför mycket när jag går. Jag gillar inte känslan av att -hej här kommer en fjällko gåendes.


Sedan har vi då min senast inskaffade piffare. Det är en pälskrage från Indiska. Eftersom den är så lång blir den mer än bara en krage att till kappan. Jag tycker den funkar att ha typ som väst fast utan rygg så det inte blir lika varmt. Man slipper dessutom känslan av att se ut som en stor björn vilket jag tycker att jag lätt kan göra i päls.

Den kommer att få jobba både som krage och väst. Här till en stickad klänning från Indiska.
149 kronor är ett bra pris tycker jag. Från Indiska.

Nu ska jag gå iväg till Macoteket och kolla vad det kan kosta att fixa min iPhone. Den lade av i lördags precis vid helt tillfälle (om det nu finns ett rätt?) när jag stod utanför Tess port och hade hennes portkod i mobilen. Jag stod och väntade en kvart och funderade över hur fasen jag skulle göra. Jag gick över till andra sidan vägen och tänkte..småsten på fönstret kanske? Men vilket fönster är det? Då kom en kille ut genom porten. Gissa om jag gastade ” håll dörren!!!” och kutade över gatan. Det löste sig alltså men mobilen är envist död. Skit också.

Ha en fin kväll nu alla. Kram o puss. /Louise

Kolla mer

17 comments

 1. Måste bara tala om att jag gjorde större delen av min höst-shopping på indiska, när jag var i Sverige i förra veckan. Tre klänningar, ett otal strumpbyxor och en sjal. Nu kommer jag att se snygg ut på jobbet hela hösten! Den här gången tyckte jag om materialen och tyckte inte att de var illa sydda.

  1. Vad kul att du hittade saker du gillade den här gången:) Jag tycker att Indiska har så mycket fint just nu och snart kommer festkläderna också…

 2. TACK för alla dina fina tips och TACK för din blogg!
  Du beskriver alla dina känslor på ett sätt så det känns precis som det vore mina egna tankar och känslor!
  Tack vare dig har jag dessutom upptäckt den härliga UNE mascaran! och ögonfransböjaren..

  1. Åh, tack själv Lena. Jag blir på riktigt så jäkla glad och energifylld av era kommentarer 🙂 Kul att du också gillar Une-mascaran. Jag har använt den varje dag sedan jag fick den och jag gillar den skarpt.Och ögonfransböjare…den är ett måste för moi! kram

 3. Ha,ha…. fjällko, du är ju för rolig 🙂
  P.s Killen som höll upp dörren, det kan inte ha varit Mr Right??!! Fick en sån romantisk bild av det på näthinnan…..

  1. Haha, han stod med mobilen i ena handen och en soppåse i andra och såg nog knappt mig överhuvudtaget. Men annars har du rätt, det fanns ju potential där.

 4. Håller med dig, örhängena kom mer till sin rätt på, ursnyggt!!!
  Läckert med en fuskpälskrage, jättesnygg till den stickade klänningen, dom två tillsammans med örhängena är full pott!:)

  1. Tack Malla! Och visst är det så..man måste sätta just maffiga smycken på kroppen för annars ser de lätt för stora och för mycket ut. blev lite kär i pälsen så den fick följa med hem. 🙂

 5. Hej , lika fin som vanligt. Ska nog ta en sväng förbi Twilfit idag och kolla in ny bh. Måste bara fråga hur du sminkar dina ögon? så fina? är det kajal eller eyliner du använder? Kram

  1. Hej Lena. Tack så mycket 🙂 Det är kajal som jag suddar och så ögonskugga. Jag har ju lovat en liten tutorial länge nu. Ska ta och göra slag i saken också, promise. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.