Palmigaste semesterklänningen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Godkväll på er. Alles gut? Här är det som de senaste dagarna, dvs förkyld och feber samt en raspig röst. Men jag har varit på kontoret idag, en måste ju försöka liksom. Men är ganska slut nu. Efter jobbet passade jag på att kolla in en klänning på Lindex som jag haft ögonen på ett tag, och nu har den kommit ut i butik.

Den här. En palmklänning. Bra pris dessutom. Och använd koden superweek18 för 15% om du beställer online. Länk klänning.

Omlott med sjalkrage och längre bak än fram. Jag vill bli solbränd och ha den här med sandaler på fötterna. Helst nu. Gud så jag önskar att jag hade en solsemester att åka på just nu. Eller när jag vikarierat klar för den här omgången.

Matcha med grön väska kanske? Jag själv vill gärna ha ett par gröna solglasögon, jag får väl se om jag hittar några passande. I smyckesväg har jag helst guld till den här. Enkla ringar eller nåt annat guldigt som syns. Inga så fjuttörhängen till den här, inte för mig i alla fall.

Ni förstår varför jag beskär mina bilder under knäna va? 😉 Mycket tjusigt.

 

Så här ser produktbilden ut. Finns från stl xs-xl. Och i en annan färg (men den gillar jag inte alls faktiskt).

Nu ska jag upp till tvättstugan och hämta sista maskinerna tvätt och sen jäklar är det sova i 180. Kram på er!

Kolla mer

5 comments

  1. Så snygg klänning ! Tack för tipset . Drog ner till stan idag, satt som en smäck jag är 180cm så den blev såklart kortare på mig , men så snygg ! Köpte direkt önskar dej en fin helg !! Kram Lina

    1. Åh vad trist! Ja det är konstigt att de gick ut och slog på stora trumman för att nu skulle mycket av sortimentet gå upp till xxl. Nu går de flesta av de deras utökade (som inte är så många) bara upp till xl. Dags att fråga varför tror jag. Kram och ha en fin lördag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.