Packat upp alla skönhetsprodukter och test av sheetmask från Glossyboxen

Igår höll jag ju på att städa, tvätta och ha mig. Jag packade även upp alla pressprover från Daisy Beauty mässan. De har legat i min Dramaten så länge eftersom jag inte vetat vart jag skulle ställa allt. Dock har jag ju varit och plockat i den för jag älskar att testa nyheter. Och som ni ser har det kommit många nyheter. Det här är dock bara en liten bråkdel, för jag är ju inte inbjuden till alla skönhetsmärkens pressvisningar. Ganska få faktiskt. Förmodligen för att jag bloggar om annat än skönhet och smink också. Men jag har som sagt en hel del att testa och dela med mig av till er ändå.

Är det något speciellt ni vill att jag ska prova och skriva om såhär på rak arm? Av det ni ser på bilderna eller annat? Mode testar jag ju så gott som dagligen men jag älskar och har alltid älskat skönhetsprodukter och smink också så det kommer jag också att fortsätta med här. Lite gott och blandat i bloggen helt enkelt. Jag vet att ni gillar när jag prova klänningar, men annat? Just inom detta då. Vad vill ni ha tips och trix om? Berätta så blir jag glad.

Ja ni ser, det är smink, krämer, ansiktsmasker, rengöring, hårprodukter…

Förr var jag en lipglossmänniska, men numera är jag en läppstiftare. Det gör så mycket med lite färg på munnen. Antingen det är en rulltrappefärg (dvs, mer naturlig färg som man kan sätta på i rulltrappan utan att kolla spegel, eller bara titta till lite snabbt) eller rött eller lila som är en av vårens populärare färger om man ser till nyheterna som kommit.

Den här hör inte till mässan alls men jag kör den ändå. Det är masken från Glossyboxen. Den gillade jag inte.

En sheetmask ska i mitt tycke vara mjuk och följsam, som en näsduk doppad i ett skönt serum. Inte som det här som kändes som om man ryckt ur ett blad från en skrivblock och geggat in det i en goja. Jag tyckte det var obehagligt att ha på och känslan av serumet var inte heller skön utan gav en trög och äcklig känsla så jag tvättade bort det. Så köp inte Ti Rivoire är mitt tips, satsa på en annan sheetmask. Återkommer med fler för jag har några här hemma att testa.

Men som sagt, önska gärna vad ni vill att jag provar eller skriver om. Ska jag testa läppstift, jämföra nagellack. Inpackningar? Mascaror? Hit me!

Puss o kram

Kolla mer

19 comments

 1. Ja testa gärna olika läppstiftsfärger! Det är så himla svårt att välja rätt tycker jag. Ska den vara matt, glansig, neutral, rosa, mörk? Det finns så mycket att välja på så det får du gärna testa och visa!

 2. Ja testa gärna läppstift! Jag har alltid läppglans men vill gärna ha läppstift
  Men ”vågar” inte riktigt – tycker jag ser typ tantig ut!?
  Haha! Masken förresten – såg först ut som nån riddarrustningsmask!
  Ha de fint//Marita

 3. Jag provade också den masken för ett par dagar sedan, helt omöjligt att få den att sitta kvar! 🙂 Föredrar nog vanliga ”kleta-på-masker”… Testa gärna foundations och concealers, svårt att hitta bra och prisvärda sådana tycker jag. Hoppas det är bra med dig! Kram!

 4. I’m a sucker för mascaror så testa gärna nya!
  Tycker att det är så snyggt med läppstift men tycker att jag inte ser riktigt klok ut i det. Tips för att se klok ut i läppstift?

 5. Mitt mascaratips för snygga fransar är att att använda två olika mascaror, en volym och en längd och börja med volymen. Då blir det vavavoom tycker jag! En liten parentes bara så där

 6. Jag är lite nyfiken på hårvårdsserien Botanicals från Loreal, den får du gärna skriva om när du testat 🙂 Hudvård tycker jag också är jätteintressant när du testar, och mascara och annat smink. Ja typ allt då, förutom läppstift för det använder jag aldrig 😉

 7. Får du produkter för nagelband? Tycker det är svårt att få fina nagelband. Har skärare och olja men måste fixa dom ofta.

 8. Jag vet inte om det finns med i dina pressprover, men någon gång vill jag gärna att du testar och jämför foundations och cover sticks. Eller bara tipsar om nåt du använder själv av dem. Det är sååå svårt att hitta en foundation som täcker bra och hålls hela dagen utan att bli kladdig eller ”kakig”…

 9. Ju fler tester desto bättre! Älskar att hör om produkter och bli inspirerad. Förklara gärna hur din hud är – testa också över tid hur färger håller osv (som beauty gurus på Tuben).

 10. Jag läser gärna om test av BB-créme 🙂 gärna både för budgetplånboken och dyrare plånboken.
  Skulle så gärna bara vilja ha en som går snabbt att lägga så man snabbt ser fräsch ut till vardags utan att behöva lägga en hel foundation med puder och underlag och allt vad det innebär att få till en snygg bas.

 11. Jag skulle gärna se att du testar hur länge du kan få en mascara att räcka.
  Jag blir snart skogstokig på de mascaror jag använder. Efter 4 till 5 veckor har mascarans innehåll förvandlats till ett trögflytande innehåll som inte går att applicera på ögonfransarna. Jag har använde mig utav Lancome hypnos mascara i över 10 år, men i december tröttnade jag på att betala så mycket pengar för mascaran så jag tog och köpte Clinique High Impact Mascara som är en 100 billigare än Lancome.
  Tyvärr visade sig att även Clinique också bara håller i 5 veckor.
  Synd man inte kan lägga upp en bild i din blogg för jag har en bra bild på hur mascaraborsten ser ut efter 5 veckor kontra en nyöppnad mascara.

  Tack för en härlig blogg 🙂

 12. Detta låter lite galet, men…Kan du inte testa schampot Man`N Tail, ett hästschampoo som också används av människor, pga av att det inte innehåller så mkt kemikalier? Används bl.a av Kim Kardashian, Demi Moore, Sarah Jessica Parker och Jennifer Aniston, och en del svenska bloggare. Sägs göra håret fylligt och glansigt och to.m växa bättre..hm..!
  (Jag har beställt en flaska 355 ml för 69 kr och ska testa iaf.)
  Vore lite kul o höra din upplevelse av det schampoot!

 13. Concealer! Vilken man har var, och hur tusan man gör för att täcka en finne. En gång skrev du ”den här concealern kan man ha före eller efter foundation” och det gör mig helt förvirrad; jag har aldrig någonsin lyckats ha på concealer FÖRE foundation, då försvinner den (jag har Lancome-foundation, jättebra och täckande, men ”tvättar bort” concealern?).

 14. Jösses vad grejer. Hur hinner du prova /använda upp det på ett år. Nu blev jag peppad att rensa här hemma.
  Tack för en bra och inspirerande blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.