På väg tillbaka till verkligheten

Hej vänner. Nu sitter jag på tåget från Osby på väg upp till Stockholm så jag tänkte att jag passar på att blogga lite. Det har ju blivit lite skralt med inlägg den här veckan men ibland får man helt enkelt ta sig en liten halvpaus. Så det gjorde jag. Men nu är jag strax tillbaka i verkligheten igen så då kommer jag att öka takten på inläggen.

Min vecka i Osby har varit väldigt lugn, bortsett från fredagskvällen som blev partajig hemma hos Malin. Och jag lyckades få helt ljuvligt väder en av dagarna också, nämligen i fredags det också. Min plan var att sticka iväg ner till byn (ja det är en by, eller samhälle – ingen stad) och fixa lite av varje. Men jag kom inte längre än ner till Prästängen där jag blev kvar i ett par timmar.

Jag tror inte att jag behöver förklara bilderna, men först var jag vid statyerna apan och kaninen, sen blev det ledigt på bänken på andra sidan den lilla viken så jag hojade dig och halvlade mig. Där satt jag sen och bara njöt. Och pratade i telefon 🙂

Sedan stack jag som sagt var hem till Malin för att träffa henne och Stefan, äta tacos, dricka drinkar och prata om livet.

Det var min fredag. Jag har hängt med Malin ett par kvällar till, faktum är att hon är den enda av mina vänner jag träffade när jag var nere. Förutom en som jag sa hej till på Ica, samt Jessica som jag stod bredvid på Loppisen. Men det var ju mamma och pappa som var huvudpersonerna för mitt besök. Och mormor. Just det ja, jag träffade även min moster en snabbis. Så några nära och kära har jag hunnit med.

Kram på er så länge (tror jag pysslar ihop några fler inlägg när jag ändå sitter här i flera timmar till.)

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.