På jakt efter rätta blusen

Igår var jag på jakt efter en svart blus i silkigt material. Det borde vara en enkel sak kan man tycka eftersom både svart och vitt samt silkigt är inne. Men icke om man drar större storlekar! Jag kollade på Zara där allt med xxl var slut. Jag såg på lapparna att den storleken ska finnas men inte ett enda plagg så kanske de inte tar in dem här i Sverige? Nån som vet? Jag tittade på HM, Gina Tricot, Lindex, Kappahl men nej. Jo det fanns ju blusar men för små. Till slut kollade jag på stans enda H&M med plus, det mitt emot Åhléns city. Där fanns det en liknande den jag ville ha.

Jag vill ha en stilren svart blus till smala svarta byxor. Boots med klack till det a la de från Ecco vore assnyggt. Den här svarta har dock inte knappar hela vägen framtill som jag egentligen föredrar.

Men nu finns det ju inte så mycket att välja på och den här är faktiskt snygg tycker jag. Till ett bra pris. 249:- kostar den. Just den här är ostruken så det ser inte så tjusigt ut men den är fin. Faktiskt 😉

6276884Vill man hellre ha finare material så har jag sett att La Redoute har den här i siden för 699:- De brukar ha olika rabatter så man kan komma undan billigare. Jag tror att deras 30% funkar på den här men inte helt säker. Ni får testa helt enkelt. För fin är den 🙂 Finns upp till stl 50.

Jag passade också på att testa en klassisk blå bomullsskjorta. Snygg och blir aldrig omodern. Just den här är från H&M+ men drar man mindre storlek finns de överallt. På H&M, Zara osv. Fint till jeans i höst.

Ha en skön söndag. Kram L

Kolla mer

5 comments

  1. Du var ju superfin i dessa, den blå var ju urläcker! Jag har fått för mig att jag inte kan ha skjorta för att de skulle sitta som tält på mig som inte är smal, men nu när jag ser dem på dig så tänker jag att det kanske funkar på mig med. Skulle gärna vilja ha en vit att ha under kavaj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.