Otåligast i Sweden?

Nu vet jag varför jag ofta får så torrt hår. Jag har inte ro att packa in det. Ofta har jag inte ens balsam i för det är så förbannat tråkigt att duscha. Det tar ju en evighet att både greja med schampoo, tvål, raka armhålor och bikinilinje och sen dessutom packa in. Detta ska sen sitta i 10-15 minuter. Vaaaad gör jag under tiden? I en dusch? I ett badkar kan man ju slappa, filisofera, dricka ett glas vin, lyssna på musik. Men i duschen? Bara att torka sig och gå ut och vänta ut tiden alltså. Så det gör jag nu,sitter i morgonrock och väntar på att håret ska bli klart.

 Jag är lika otålig när jag målar naglarna. Just när de är klibbiga så hittar jag alltid på extra mycket att göra. Jag kan sitta som en komapatient i soffan och inte röra mig på en timme om jag kollar film eller något, men icke så när jag målar naglarna och därför sabbar jag ofta dem innan de hunnit torka. Det är kanske en anledning till att jag inte kan ha sånadär långa med tippar och grejs. Nu är jag nog klar tror jag. Sen ska jag ta på lite brun utan sol för att försöka mota bort lite av den där blåvitrosa färgen jag har just nu. Samma sak där, jag blir otålig och vill helst klä på mig direkt så jag kan göra andra saker. Inte gå omkring och bara liksom…torka. Men idag har jag en lära-mig-vänta-dag. Får se hur det går. Puss

Kolla mer

5 comments

  1. Jag målar naglarna sova innan ca. en halvtimme! Och det finns en hel natt för att torka! 🙂 M

  2. Tvätta håret först, ha i hårinpackningen, sen duschar du resten av kroppen och rakar valda delar. När du är klar med det så är det säkert dags att skölja ur inpackningen! Eller så försöker du hitta nån som inte ska sitta så länge?! 🙂
    Naglarna är en annan femma. Det är det jag tycker är så bra med nagelförlängning – då är de ju redan klara! 😀 Visst kan jag lacka mina och då tycker jag att lacket torkar fortare och framförallt sitter det bättre på gelen 🙂

    1. Inger: jo fast jag inbillar mig att de som ska sitta en kvart gör mer susen än de som sitter 2 minuter. Och SÅ hårig är jag inte att jag tar en kvart på mig att raka mig. hehe. Tack och lov. Får göra som igår, torka mig och gå ut ur duschen en stund helt enkelt. Det GÅR ju bara det att jag är så himla otålig när det kommer till sådana saker. Ja det är ju praktiskt att få naglarna fixade sådär fast jag är för otålig för sånt också. haha. Tror dock du har fina tassar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.