Önskeklappar från Lindex

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Hej mina fina! Nu har denna här äntligen tvättat bort flyttsmutsen ur håret och hela kroppen. Och jag kommer dra på mig annat än mina håliga(på insidan av låren, jag hinner aldrig slita hål på andra ställen) jeans idag 😀 Så skönt.

Jag tänkte ta och tipsa om några vill ha från Lindex. Kan ju vara julklappstips till dig själv eller någon annan.

Den här långskjortan tänkte jag först att det var en klänning, men nix funkar inte. Vill dock ändå ha den att använda över mina skinn(plast)brallor. Antingen knäppt eller öppen med linne under. Länk skjorta.

Här är anledningen till att den inte funkar som klänning. Det blir lite väl bra för min del med så höga slitsar,

Sen har vi den här tunikan/klänningen. Enkel och jag gillar den. Snyggt med svart långkofta, strumpbyxor och kängor till. Länk zebraklänning

Det här nattlinnet är så otroligt gosigt ska ni veta! Det är tack vare tencelblandningen, så det är mjukare än vanlig bomullstrikå. Ett måste för oss som gillar att prutta runt i sovkläder halva helgerna. Det är slut i l/xl online annars hade jag beställt det. Nu får jag önska mig det i julklapp istället. Kanske tomten är snäll 😀 Länk Mussenattlinne.

Mussepyjamas. Här orkade jag dock inte dra av byxorna och prova båda delarna.
Länk mussepyjamas. Nederdelen i närbild.
Och så det här leopardarmbandet då. Jag ångrar att jag inte köpt det och nu finns det bara kvar i en del butiker, som i MoS och några i Malmö. Och än har jag ju inte flyttat dit. jag får väl be någon gå och hämta ett åt mig 🙂 129 kr och alltså slut online och i många fysiska butiker.

Ja det var några Lindextips. Imorgon tänkte jag visa vad jag beställt från Cellbes, dock dröjer det till nästa vecka innan jag får prylarna.

Hoppas ni haft en bra mitt-i-veckan dag. Kram!

Kolla mer

11 comments

 1. Har du märkt att kläderna med tencelblandningen krymper väldans mycket?
  Har köpt flera tröjor med det som jag inte kan ha efter en tvätt. Har tvättat väldigt varsamt.
  Så missnöjd

  1. Stryker du dem? Jag har fått det rådet på Lindex då det materialet drar ihop sig. Har upplevt samma sak med tshirts nämligen. Så testa strykjärn eller steamer 🙂

 2. Hej! Så roligt att du är påväg till Malmö där jag bor 🙂 Du är så välkommen! Spänd på att höra vilken del av stan du hamnar i. Jag tror ju du hade trivts där jag bor haha.

  Musse törjan är ju såååå söt! Jag hävdar alltid att man sover bättre med nalle puh eller musse pigg på kläderna!

  Lycka till med allt nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.