Onsdagsmys

Ikväll har jag haft besök av Rebecca. Det blev lite bubbel även idag fast till skillnad mot ölen igår slog vi till på mousserande vin idag för att fira vänskap och lite annat. Jag gjorde spaghetti carbonara (den utan grädde) och så kollade vi på feelgoodfilmen The Holiday. Vi skrattade, grät, oh’ade och ah’ade som sig bör när man tittar på romantiska komedier. Varje gång jag ser den filmen blir jag förälskad i Jude Law och känner att nu vill jag ocksååååå hitta kärleken. Varför ska det vara så förbannat omöjligt?

Här är förresten mina nya fina ljuslyktor från Indiska. Jag älskar att tända ljus och mysa till det på hösten. Mitt underbara doftljus från Yankee Candle börjar ta slut så det är snart dags att skaffa ett nytt.
Och här är bubblet vi drack. Ingen riktig champagne den här gången men mousserande vin är festligt nog en onsdag. Och gott.

Nu är det strax sovdags här. Imorgon (idag blir det ju men det är imorgon först när man sovit) tänkte jag ta och kolla in Steve Madden och Timberland kampanjerna på Campadre. Jag hoppas det kan finnas några snygga stövlar där som bara väntar på att få bäras av mig.

Puss o kram /Louise

 

Kolla mer

2 comments

  1. Hej!
    Vilken doft av yankee candle är favoriten? Jag kör nästan uteslutande på clean cotton men kanske dags för något nytt =)
    Tips gärna om dofter!

    1. Hejsan. Jag har faktiskt bara haft ett enda Yankee Candle och det är Pink Sands som jag älskar. Jag var och sniffade på flera olika i våras men har glömt vilka som var favoriterna. Tror jag får ta mig en ny sniffrunda snart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.