Omlottklänningar, Anna Anka och lite annat

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Godkväll mina fina. Mår ni bra? Jag själv känner mig äntligen ganska frisk, vilket ju är superskönt. Nog för att man snorar lite, men det är ju petitesser. Igår kväll var jag inte hemma så därför blev det inget blogginlägg eftersom problem behövde lösas (en del människor är bara så konstiga att man häpnar).

Idag var det dessutom lämning av nya numret av Klick. Där har jag bland annat snackat lite med Anna Anka, sammanfattat turerna med Sara Danius, Katarina Frostenson, hennes man och Svenska Akademien, och en jäkla massa mer 🙂

Igår fick jag dessutom ett underbart paket med finfina hudvårdsprodukter till mitt fnösketorra ansikte som fortfarande jäklas. Men med Medik8 ska det nog bli fason på mig igen. Har dock inte hunnit fota och sådär än, men jag återkommer snart.

I förra veckan hämtade jag dessutom ut ett annat paket på posten, nämligen ett från Cellbes. I det låg min rosa kappa, en topp, bikinis och lite annat – som en omlottklänning. Jumpsuiten har jag ju redan visat 🙂

Jag tänkte passa på att tipsa om att Cellbes har rabatter nu dessutom. Alla bäckar små osv…
10% om du handlar för minst 400 kr. Kod 1018
15 % om du handlar för minst 600 kr. Kod 1518
20% om du handlar för minst 800 kr. Kod 2018

Det tillhör INTE vanligheterna att jag klär mig i beige. Det händer typ nästan aldrig. Det är min färg känner jag, liksom pasteller och annat ljust. Men i det här fallet såg den beige finast ut tyckte jag. 349 kr. Länk beige omlottklänning.

Så det blev alltså en omlottklänning för denna här. Jag tänker att jag kan ha den på jobbet i vår och med sandaler eller vita sneakers på fötterna.

Och ja, guldringarna hänger med. Jag har tusen miljoner örhängen men oftast blir det smala eller lite bredare guldringar i örsnibbarna.


Klänningen finns även i svart och man kan i alla färger välja en längre eller kortare modell. Jag har den långa på mig. Med lång menas typ nedanför knäna på mig som är 166 cm. Länk svart.

Och i blått. Storlekarna går från 34/36-52/54. Jag tog den största (den storleken verkar gå åt snabbast såg jag nu när jag kollade). Länk blå klänning.

Jag gillar påfåglar och flamingos, det är vackra fåglar. Så en klänning med en påfågel hade ju suttit som en smäck. Jag tror att den här är finare på än bara på produktbilden dessutom. Pris från 349 kr.  Länk till svarta påfågelsklänningen.

Finns i vitt också, men jag hade föga överraskande valt svart botten. Stl 34/36-62/64.

Det var dagens tips. Hoppas ni gillade. För er som vill läsa mer om smink och krämer så återkommer jag snart med fler inlägg, men har inte vågat testa så mycket nytt nu när huden strejkat.

Dags att sova för denna här, är ganska trött efter lite för lite sömn natten till idag.
Puss och kram på er!

Kolla mer

6 comments

  1. Du passar så himla bra i omlottklänningar. Läst din blogg nu i några år och gillar verkligen mixen av allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.