Om mig

Hej på er kära läsare. Jag heter Louise Flinck, är 44 år och utbildad journalist. Tre år på JMM på Södertörns högskola blev det. Jag har även gått en dekoratörsutbildning och hoppat på några andra högskoleutbildningar innan jag kom på vad jag egentligen ville bli.

Jag är singel och har inga barn. Inga husdjur heller, inte ens en endaste liten katt längre. Jag hade min Simba i 14 år men nu när jag bor i en etta vore det taskigt mot katten. Annars hade jag gärna haft en då jag älskar katter. Hundar är inte min grej.

Jag älskar mode, kläder, väskor och accessoarer och har gjort det sedan jag var liten. Väskor började jag samla på redan som 4-åring eller så. Jag minns min röd-vita väska än idag. Den luktade banan. Smink har jag också sysslat med sedan jag var liten. Jag kommer ihåg att jag visade min kompis Lena hur man skulle lägga rouge och få till det rätta knycket på eyelinern. Vi var kanske 9-10 år då. Oh yes, vi var säkert assnygga…

I bloggen visar jag en del av vad jag hittar, gillar och vill ha. Eller har. Både för de med normalstor och de med större rumpa. Bara för att man drar större storlek behöver man inte klä sig i cirkustält. Mode blandas här med tips om hår-, hud- och sminkprodukter. Jag testar, visar och grejar.

Jag har åsikter om mycket och är inte rädd för att framföra dem så jag blandar kläder, skönhet och inredning med personliga åsikter om helt andra saker, men jag försöker att inte spreta iväg för mycket. Mina politiska åsikter tar jag i andra forum än bloggen.

Jag hoppas ni kommer att trivas här hos mig. Jag älskar att få kommentarer och mail så ös på! Helst trevliga sådana såklart. Är man ett korkat nät-troll så åker man fortare än kvickt. Min blogg − mina regler.

Kram /Louise