Om kärlek, jobb och boende

Hej kära ni! Måndag, ny vecka och lön för många. Och det känns liksom som om våren är på gång vilket är härligt. Jag har haft en fin helg och njutit av livet och vädret.

Jag tillbringar en hel del av min tid lite utanför stan och trivs väldigt bra där. Både med omgivningen, men framförallt den jag är med. Dock blir det ingen ihopflytt eller sådant nu då det är fel tid av flera orsaker. Sådant jag inte kan gå in på. Och nej, jag försöker verkligen inte att verka mystisk eller sådär – det är inte min stil som ni nog vet. Jag är rak både i bloggen och i verkliga livet.

Men kär, ja det är jag ❤️. Det finns andra eventuella planer på flytt, från Malmö, på grund av ett jobb som verkar så jäkla roligt och rätt. Dock har jag inte fått det och inget är säkert på något håll. Och ja, det känns fel att flytta härifrån när det finns någon jag vill vara kvar hos. Men eftersom tiden är fel så kanske distans funkar bra. Och jobb är prio ett just nu, det är vi helt överens om.

Som ni förstår är det en jäkla massa som går totalt runt i huvudet och hjärtat på mig nu, därav splittringen med antal inlägg. Men jag ska skärpa mig. Och nu när man nästan känner doften av vår blir det så mycket roligare att skriva om kläder och skönhet. Faktum är att jag ska ge mig in till city snart för att ta mig en titt, samt för att lämna tillbaka en topp jag ångrat. Det enda klädesplagg jag köpt i år utanför Cellbes. Men den åker tillbaka idag.

Jag hoppas kunna skriva mer öppet och visa bilder och allt sånt sen, men just nu går det alltså inte. Fast jag ville ändå uppdatera er lite om läget i mitt liv utan att säga varken för mycket eller för lite. Jo kanske för lite, men lite hintar i alla fall så ni förstår varför jag är så hoppig just nu.

Trött, torr, vinterblek, gräsligt hår och allt sånt. Men ganska glad ändå. Och förvirrad.

Stor kram till er som läser, och lite extra kärlek till er som också kommenterar för ni gör mig så himla glad ❤️❤️❤️

Kolla mer

26 comments

 1. Hej!
  Det slår ju aldrig fel att allt är på en gång! Själv är jag också nykär men då börjar så klart jobbet strula. Aldrig kan man få ga flyt både privat och på jobbet liksom.
  Men jag tror att om man är kär så ger det så mycket energi att allt det andraläget sig! Så även för dig! Flytta ihop är väl ingen brådska? Att fortsätta vara i ”denjtingstadiet” är ju underbart. Hinna sakna varandra osv.

  Lycka till med allt !

  1. Vad kul att du är nykär Sara 🙂 Och typiskt att det strular med jobbet, hoppas det fixar sig. Ja det ger sig säkert för mig och löser sig på bästa sätt. Och nej, flytta ihop är ingen brådska. Dock har vi känt varann läääänge, men som sagt det har jag ingen brådska med. Mer kanske att det vore ett naturligare nästa steg att flytta ihop, än att jag flyttar från stan liksom. Men såndant löser vi säkert 🙂

   1. Väldigt otippat att jag trillade dit och kanske är det just så: det ologiska blir logiskt om man är kär

    Så klart klarar ni lite distans om känslorna är där

 2. Åh vad glad jag blir av att höra om att du är kär! U n d e r b a r t ! Grattis! Och spännande med jobbet också. Toppen! Du är värd all lycka nu då du haft det motigt så länge. <3

 3. Men åh vilken rolig läsning!!! 🙂
  Det var ju bara ett par veckor sen som kärleken verkade trassla…
  Så glad för din skull och ev jobb och flytt!! Distans lär ju funka om ni båda dessutom känner så!
  Håller nu alla tummar och väntar mer spänning på mer info – om allt! Man kan ju inte låta bli att bli nyfiken. 😉

  Kramar!!!

 4. Så roligt att läsa dina fina nyheter. Allt blir ju så mycket enklare i livet när man är kär. Hoppas att du tänker igenom en eventuell flytt till jobb ordentligt. Jag har dåliga erfarenheter av distansförhållande, men det kan ju bli jättebra för er.

 5. ”Fel tid av olika orsaker” får mig att fundera på att han kanske inte är helt fri? OM så är fallet se till att han blir det innan ni fortsätter ses.. Du är värd mer än att vara den andra kvinnan. Kram

 6. Men oj vilken solig och superglad läsning Jag hoppas att allt (äntligen) kommer vara som du vill ha det i livet. Inget strul och bara flyt

 7. Härligt, härligt, hääärligt gumman!! ❤❤❤
  Bara känslorna finns så löser sig allt, såå glad för er skull ❤. Vårvärme, kärlek och hopp om rätta jobbet är värt lite röra i knoppen 🙂 puss och kram!

 8. Har följt dig i många år,från tiden jag bodde i Madrid och längtade hem och sen fortsatte jag när jag flyttade hem för snart 6 år sedan.Blir så glad över dina nyheteroch håller alla tummar för såväl kärlek som jobb!Kram!

  1. Åh, tack goa Anneli! Vad glad jag blir. Du och ni är så himla fina som önskar mig så väl. Jag har verkligen världens bästa läsare. Stor kram!

 9. Så roligt att läsa och så glad för din skull.Det ger en annan singel hopp 😉
  Ingen hett tips om var du träffade honom?Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.