Ögonkräm, nagellack och kul shopping

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks

Godkväll mina fina. Jag hoppas att ni haft en bra torsdag. Jag är själv tillbaka i Malmö nu och har haft en mysig dag med en charmig liten kille på Emporia. Det blev mest shopping till honom men även något till mig. Jag hann inte fota men det blir i dagarna.

Imorgon ska jag äntligen till frisören för klipp och sling. Som jag behöver det! Utväxten är gräslig och topparna så slitna att man kan blåsa av dem som en gammal maskros. Men imorgon så! Sen ska jag äntligen träffa min käresta och ha en myskväll innan han ska iväg och jobba några dagar. Det är väl planerna so far.

Jag tänkte passa på att tipsa om ett par saker jag köpt för ansikte och naglar.

Det här nagellacket är en ny favorit hos mig. Länk här.
Jag passade på att köpa det i Osby och hade det under veckan jag var där. Det funkar till det mesta. Och med en sån liten flaska hinner det inte torka. Jag tycker även att det håller ganska bra. Det är INGET lack som sitter mer än tre dagar på mig oavsett underlack, överlack och hela faderutten. Men det här sitter i alla fall i tre dagar innan det är dags att måla om.
Och så har jag nyligen köpt en ny tub ögonkräm. Den här är enligt mig riktigt bra. Man kan inte ta bort djupa rynkor orsakade av ålder, sol, rökning osv – men den är effektiv mot torrhetsrynkor. På mig funkar den så pass bra att jag som sagt är inne på min andra tub. Så den här kan jag rekommendera. Det räcker med en liten klick man duttar på runt ögonen morgon och kväll. Nu 25% rabatt dessutom. Länk Lumene ögonkräm.

Det var mina tips för idag. Nu är det läggdags för denna här.
Kram på er!

Kolla mer

1 comment

  1. Nu har jag dålig koll på hur du har det, men läste att Lets face it söker sociala medier och PR-manager. Kanske kunde det vara nåt för dig?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.