Och så blev det lördag i Osby

Jag passar på att uppdatera om lördagen också när jag ändå håller på. Så jag är ikapp liksom. Inte för att den varit så himla spännande. Jag åt frukost med Jessica innan hon skjutsade hem mig och sedan fikade jag med Stina. Handlade och sedan hem för att sova någon timme innan jag lagade mat och kollade tv med mamma och pappa. En väldans lugn lördag med andra ord. Men det är ungefär vad jag pallade med så det räcker gott.

img_0833.jpg Fick lift hem med Kapten Haddock.

img_0836.jpg Latte och bulle på Fröjd.

img_0837.jpg En måste ju arrangera lite också så budskapet verkligen går fram. Är man bloggare så är man 😉

Ja det var inte mer än så. Imorgon blir det lite mer kläder samt några rabattkoder.
Puss, kram och sov sött.

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.