Och nu blir det underkläder i bloggen. Igen.

Om det är något de flesta av oss kvinnor gillar så är det väl underkläder. Gärna i present från sin käraste. Men för oss som inte har någon sådan att hinta julklappsförslag till så går det ju lika bra att önska sig lite juliga små under av någon annan. Eller köpa själv. Just det här setet föll jag för som en fura. Oftast kör jag på helsvarta underkläder men ibland är det kul med något annat. Som rött siden med svarta rosor. Jag tänkte först bara visa bh och trosor utan mig själv i men va fasen, är jag på skyltar runt om i stan redan så skit samma. Fast klippte huvudet ändå. Här ser ni att det kan funka även med en storlek som vanligtvis inte är den jag brukar ha. Trosa och bh från Kappahl.

20121126-211841.jpg

Jag har normalt sett inte d-kupa i bh utan dra e eller f men ibland får man gå efter ögonmått och jag tyckte att den här ser stor ut. Det är ju så att om man tar större omkrets blir kupan också större. Alltså kan en 95d(som här) funka som en 85f( som den lila fråntwilfit)i annat märke.

20121126-203154.jpg
Riktigt fint mönster och även om den här är från xlnt så finns den som balconette i vanliga sortimentet.

20121126-203325.jpg
Matchande trosor finns såklart också. Samma sak här. Dessa hittade jag på xlnt men de finns på vanliga också.

Så…Tomten, vad säger du? Jag har varit snäll. För det mesta. Lite stygg får man väl vara, annars blir det tråkigt.

Kolla mer

16 comments

 1. Haha och det är det sista jag skulle vilka ha i julklapp av en pojkvän! Det vill jag köpa själv så det blir rätt! Lite sugen blev jag på det här härligt juliga setet ;)))

  1. Haha, ja man får ju ge ganska klara direktiv för vad man önskar sig så han inte kommer hem med något man inte alls gillar. Bra med mobilkamera där 😉 och ja visst är setet fint?

 2. Snyggt set. Tycker det är så jobbigt att prova underkläder om man behöver byta storlek eller modell. Av och på med alla kläder, blir helt slut.

 3. Hur snyggt som helst,färgen var döläcker! Bra modell,dessutom!Tycker att Kappahl har bra modeller i XLNT på bh:ar,men häftigare,roligare färger skulle jag vilja ha,det är alltid så mesiga,konstiga färger och mönster,ELLER bara enfärgat svart,vitt och hudfärgat…Synd,för priserna är vettiga! Bara för att man har stor byst och inte är tonåring,vill man väl inte ha fula,intetsägande tutthållare! Nej,mera riv under blusen vill vi allt ha!!

  Hoppas att det går bra på jobbet,förstår att det är mycket att ta in.Kul att du orkar blogga ändå…Det uppskattar vi trogna läsare…Du har ju blivit en del av ens vardag! 🙂 Ha det så bra och trevlig helg!

 4. …….HA HA HA…Jag tror jag är alldeles virrig,trevlig helg skrev jag…PÅ EN TISDAG!! Ja,jösses Amalia,man börjar bli helt senil,tror jag! Kram på dig.

 5. Var äntligen och prova den lila bh från Twilfit i helgen som du visat. Men jag har 90D och de hade det inte….Vilken storlek hade du?

 6. Jag säger som Gert Fylking,äntlingen!Vilken bra blogg du har ,jag har hittat fina kläder tack vare dina tips.Ändå är det bara några dagar sen jag hittade den.

 7. En fråga till er andra som också följer bloggen. Vi som har lite större okeh stor byst.. Jag har skitsvårt att hitta bh:ar som sitter bra. Vill inte gärna slänga ut flera hundralappar på en bh bara för att man kräver en större stl, hur har ni lyckats hitta bra? Jag vill tex inte förstora bysten yttligare med vaderad kuba. ovaderade kupor är sällsynt. O det är väl bara twilfit som har kupor efter D? lindex kappahl har bara upp till D vad jag sett.
  Hm och butiker som cubus o liknande kan man glömma, där är de a och b kuba som gäller rakt av. Lite dåligt.

  Nåväl, jag tar tacksamt emot tips och råd att hitta en bra bh utan vaddering till schysst pris. Vill helst inte flasha mig för expedit på typ twilfit då slutar de ändå bara med bh för x antal hundra.

  (hoppas de är ok att ja låna ditt kommentarsfält att ställa min fråga på)

  1. Det är helt okej. Jag håller med dig om att det är svårt att hitta ovadderade bh’ar när man har större byst. Skitkonstigt för det borde ju vara tvärtom kan man tycka. Jag fattar inte heller varför kedjor som kappahl, hm och lindex som för större storlekar ändå bara,har upp till d i kupa. Med några få undantag. 100d…kan de inte göra kupan större och omkretsen lite mindre kanske? Har tänkt framföra detta till kappahl och Lindex. Hm verkar ändå skita i sina större kunder tyvärr. Ett tips kan vara nätet där det finns bh’ar på t ex bonprix.se.

   1. Nätet har jag inte ens tänkt på, tack för tips!!
    Har du erfarenhet av bonprix att skicka efter? Kostar det att skicka tillbaka tex, är det krånligt att byta stl om man skickar efter? Herregud är helt grön när det kommer till näthandel.
    Tack för en fantastisk blogg föresten och du är skitsnygg!

 8. Det här är precis varför jag håller på att öppna en butik med underkläder för oss som behöver större storlekar! Det är så svårt att hitta och jag vill samla guldkornen på ett ställe.
  Är det ok om jag bollar lite med er om vad man vill ha av en bhbutik på nätet?
  Det kommer att finnas Freya, Fantasie,Triumph och Curvy Kate. De är märken jag själv verkligen kan rekomendera.
  Storlekar har jag tänkt mig mellan 70F och 95H.
  Det kommer att vara lätt att returnera, retursedel medföljer. Bara att klistra på och skicka.
  Jag har tänkt mig ett ”provrum” med tips om hur man väljer rätt storlek, videos med guide till rätt passform och lite smått och gott som kan vara till hjälp.
  Har jag glömt något? Hur skulle din perfekta bhbutik se ut? Vad vill du ha?
  Mvh
  Sandra

 9. Gud sicken snygg bh! Jag är på jakt efter en lite festligare, och den här skulle ju kunna funka fint till jul och nyår och andra tillfällen då man ändå brukar klä sig i mörka plagg.

  Apropå större storlekar håller jag med de andra här i kommentarsfältet att det är himla svårt att hitta. Ibland funkar Kappahls största kupa på mig, men inte alltid. Jag har börjat handla på Change för att de har bra utbud i min BH-storlek (brukar ha 85H enligt deras storlekar) men tyvärr är de inte helt billiga och håller sig enligt mig inte hela längre än billigare märken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.