Och där kickade Dasiy Beauty Expo igång!

Nu har årets upplaga av skönhetsmässan Daisy Beauty Expo börjat. Idag var det föreläsningar hela eftermiddagen och sedan drog hela gänget iväg till Hotell Kung Karl vid Stureplan för buffé, vin och mingel. Så himla trevligt. Och imorgon lördag är det själva mässan med en massa roliga utställare. Självklart kommer jag att fota nyheter, folk och allt under dagen. Alla inbjudna är verkligen taggade över det här för tidigare år har varit superbra.

Oj vad jag vill ha en mobil med kamera som tar bra bilder även när det inte är dagsljus. Sorry för kvalitén på de här bilderna(de såg bra ut i mobilen, fasen också). Jag tror att jag ska ta med en annan kamera imorgon.


Första föreläsaren idag var gänget bakom märket Björk and Berries. Här deras VD. Imorgon blir det att sniffa på deras parfymer och krämer. Spännande. (Och jag gillade verkligen hennes styling)

Nu har jag glömt vad den här kvinnan från märket Ann-Marie Börlind heter, men hon var verkligen en superbra föreläsare. Jag lärde mig nya och intressanta saker, två tummar upp.

Vi fick höra om skillnader mellan ekologiska och ”vanliga” krämer och annat.
Coola Linda Landenberg berättade om sin bakgrund inom parfymindustrin och visade upp sin nya kollektion parfymer.
Självklart fick vi sniffa på de fyra olika dofterna också. Jag fastnade nog mest för en med basen i persika.

Inte så smickrande bild kanske, förlåt tjejer. Jag ville bara visa lite av oss  publiken. Det fjärde märket som presenterade sig var Glossgods. Imorgon ska jag kika på deras produkter också. Sa jag att jag ser fram emot imorgon?

Sedan gick vi iväg till Kung Carl för att umgås över mat och dryck några timmar.

Vi bjöds på buffé. Godast var nog de små knäckesnittarna med svampröra. Fast jag gillade nog allt i och för sig. Eller, kronärtskockan var inte en favorit hos mig. Men det andra var sketagott.
Rött och vitt vin för de som ville ha det. Personligen föredrar jag vitt vin. Det blev två glas och jag var hemma redan vid 21-tiden så det var en lugn kväll. Men eftersom morgondagen startar med frukost klockan 08 så är det nog bra att det inte blev mer partaj idag 😉

Men skrattade gjorde vi!! Jag och Elin har verkligen motionerat skrattmusklerna ikväll 😀

Kolla gärna in Elins blogg. http://elinfagerberg.se/

Johan och Veronica satt också med oss.

Det var avslappnad och kul stämning vid vårt bord. Jag gillar de här människorna!
Vi hade flera rum för oss själva så det var gott om plats när sedan utställarna för morgondagen anslöt. En del av dem i alla fall. Men nu är det strax läggdags för denna här så jag pallar gå upp tidigt imorgon för en heldag med skönhet och skönhetsmänniskor.

Kram på er!

Kolla mer

2 comments

    1. Haha, ja allt kommer tillbaka. Modet från 90-talet är av någon outgrundling anledning (det var ju varken speciellt kul eller snyggt. 80 talet var iaf kul) här igen. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.