Nytt rött lack och fin foundation

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Hej fina ni! Nu är det freeedag! Vädret här i Malmö är lite fram och tillbaka med ömsom blå himmel och ömsom grått som en påse. Men jag är ändå glad för ikväll kommer min darling hem igen. Det blir att packa pappas kappsäck och dra till honom några dagar.

Jag har inte koll på hur vädret ska bli i helgen, men kanske man skulle upp på vinden och rota fram bikinihögen? Förr eller senare lär det ju bli dags igen tänker jag. Just nu har jag dock noll koll på var jag ska leta, men den bör som sagt ligga på vinden någonstans. Så upp med vinterjackor och skor, och ner med bikinis och annat vårigt. Så får det bli.

Innan dess tänkte jag dock ta mig en sväng till city och prova lite nytt, och kanske det blir en ny klänning. Jag har nämligen tänkt dra upp till Stockholm om ett par veckor för ett event och lite annat. Så då är det ju kul med något nytt. Jag har förvisso hämtat ut lite nytt och fint från Cellbes också(ska visa sen), så helt utan kläder står jag ju inte 😛 Men ändå…

Jag ska kolla in det här läppstiftet tänker jag.

En penna från Isadora behöver jag också. Jag brukar vara en såndär rabattkärring och passa på när man får det till en billigare peng. Dum är man ju annars liksom.

Och så tänkte jag ta mig en sväng inom Åhléns. De har flera bra erbjudanden just nu så ett nytt rött nagellack från Essie och en foundation från Lumene har jag tänkt ska få hoppa ner i en påse och följa med mig hem (ja jag ska betala innan påshoppet också).

Den här ”Blur” har jag skrivit om tidigare och jag älskar den.142 kr nu. Länk här. Så det blir antingen den, eller en sån på bilden här under.
Eller så testar jag deras cc cream som jag hört mycket gott om. 142 kr nu. Inte lika täckande som vanlig foundation och det kanske man vill köra på nu när det är sommar. Jag ska testa på handen så får jag se om jag väljer cc eller Blur. Länk cc-cream.
Och ett sånt här skruvat gellack från Essie. Essie Gel Couture nailpolish heter det närmare bestämt (även vanliga Essie är på rabatt nu för halva priset. Länk här). Rött skulle jag tro då jag själv gillar det och har någon i min närhet som älskar röda naglar 😉 Länk Essie gel-lack. 
För att färgen ska sitta bättre ska man alltid alltid ha topplack. Gärna underlack också, men framförallt överlack. Det ger dessutom extra glans. Så det blir ett sånt här gel överlack också. Länk gel couture top coat.

Sådär, dags att fixa håret lite och ge mig iväg.
Stor kram! /L

Kolla mer

5 comments

  1. Jag älskar Lumene Blur och även deras CC-creme är jättebra. Jag använder den mycket på sommaren men även andra tider på året tex vid resor. CC-cremen är väldigt lättarbetad och ”förlåtande” om man har bråttom eller dålig sminkbelysning!

  2. Jag köpte en Blur idag. Första gången jag provar Lumene foundation. Tack för tipset! Ännu har jag inte sett dig i Malmövimlet!

  3. Hej ! Tack för en suverän blogg först och främst läser varje inlägg men första kommentaren hihi. Har en fråga om gel lacket ifrån essie, hur skall man ta bort det och är det knepigt ? Kram Sus@nne

  4. Är Lumene blur täckande? Hur blir den på ”mogen” hy? Jag använder oftast knappt något smink utan har bara niveas cc-cream och den täcker egentligen inget vilket jag gillar till vardags. Skulle dock vilja ha något mer täckande när man ska ut ibland . Vill dock inte att det ska se för ”kakigt” ut, att det lägger sig i rynkorna

  5. Hej Maria,
    Jag är snart 49 år och har inte så mycket rynkor för min ålder men har nog ändå mogen hy. Jag tycker inte att Blur lägger sig i varken rynkor eller torrhetspartier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.