Nytt jobb och ny flytt

Hej på er! Här kommer ett nytt inlägg från tandvärkaren. För ja, det värker som tusan i den idag också. Jag pratade med tandläkaren och om det inte gått över till imorgon så får jag komma in så får de ta bort nerver och greja vidare. Blörk. Men hellre det än att pilla i mig värktabletter hela tiden.

I förra inlägget lovade jag att berätta en nyhet. En som många vet, men som alla inte har riktig koll på. Den handlar om mig själv. Om att jag fått jobb! Dock inte här i Malmö tyvärr. Jag har sökt massvis med jobb här, och inte bara inom journalistik, utan även som till exempel säljare. Jag VET att jag är kvalificerad för jobb som säljare på deltid på Indiska. Men icke.

Min analys, hälften på skoj och hälften på allvar, är att jag kanske inte skulle ha skrivit att jag nyss flyttat till Malmö från Stockholm. För jag vet vad en del skåningar tycker om stockholmare. Men så trångsynt borde ju inte en arbetsgivare vara tycker man. Vad det beror på annars vet jag inte riktigt för mitt cv och personliga brev har räckt i Stockholm.

Nåväl, det nya jobbet är alltså i Stockholm. Det är som content specialist på NordicFeel och Eleven.se. En slags reporter eller redaktör alltså, för att förklara det lite kort. Smink, hudvård, dofter osv är ju som ni förstått något jag verkligen älskar, så att bli erbjuden ett jobb som handlar om just de här sakerna verkar superkul!

Det är alltså inte jag som sökte mig till Stockholm igen, för jag ville ge Malmö en chans. Speciellt som den jag är kär i bor här. Men när man blir typ headhuntad till ett jobb som ger okej lön, kul kollegor (jag känner en i alla fall) och en massa roliga produkter att skriva om – ja då blir det svårt att säga nej. Speciellt som jag inte har något arbete här nere förutom bloggen. För den är ju också ett jobb.

Så nu letar jag alltså lägenhet. Igen. Det med att flytta och att lämna Honom, är det jobbigaste med det hela. Jag tänkte be er också att hålla ögonen öppna efter en lägenhet till mig.
* Från början av maj då jobbet börjar i mitten av maj.
* Jag vill INTE vara inneboende. Det är jag för gammal för. Testade ju i höstas men nej nej nej.
* Omöblerat då jag har mitt eget bohag. Jag är 46, man har en hel del prylar då.
* Helst så centralt som möjligt.
* Hyra jag kan betala beror på allt ovanstående. Dvs läge, storlek osv.

Vad gäller kärleken, ja vi får helt enkelt testa distans för han tycker också att jag ska ta jobbet.

Ja jisses, det är tvära kast. Ingen kan säga att jag lever ett mellanmjölksliv i alla fall. Det skulle kanske vara skönt ett tag för att få landa, men å andra sidan växer det ingen mossa på en rullande sten 😉

Kram på er!

Kolla mer

34 comments

 1. Men grattis så kul!!! Ibland händer visst allt på en gång minsann. Och är det rätt med honom så ordnar det sig nog, det med.

  1. Tack så mycket 🙂 Ja den berömda ketchupeffekten slår till ibland, nu hoppas jag att den innefattar boende också 🙂 Och ja, kärleken ska nog klara det då vi känt varann i många år .

 2. Men oj vad kul! Grattis!
  Lite synd att jobbet inte kom innan flytten ner så du hade sluppit just det böket… Å andra sidan hade det kanske inte blivit NI då!
  Det kommer säkert bli toppen! Nu blåser vindarna din väg!
  Och om HAN också tycker att du ska ta jobbet så är det värt att chansa på att klara ett distansförhållande!

  All lycka! Så glad för din skull (minus tandvärken)!

 3. Grattis till jobbet!
  Det borde passa dig som handsken.
  Nu har det hänt, livet har vänt
  (Första gg jag kommenterar, men läser alltid )

 4. Härligt! Nytt jobb och kärlek om än på distans. Håller tummarna för att det ordnar sig med bostad så det bara är att flytta norrut igen. Grattis!

 5. Åh vad jag blir glad för din skull, Louise! Stort grattis till nya jobbet. Håller tummarna att du hittar en bra bostad. Kärleken kommer bara att växa med avståndet! Har kompisar dom varit särbo i olika städer i 20 år – funkar fint

 6. GRATTIS till nya jobbet!! Verkligen jätteroligt!! Ja, grattis till dem också, företaget förstås! Håller tummar för att boende och kärleken löser sig!

 7. NU har det verkligen vänt! 🙂 Det kommer ordna sig med boende också, det är jag säker på. Grattis!!

 8. Att du fick lämna din lägenhet var ju lite utav en chock som jag förstod. Men se så bra kedjereaktion den startade. Kärlek och jobb! Hahah fantastiskt hur ”otur” kan sluta med tur. Distans löser mi ska du se!

  Stort grattis !!

  Nu lät du ärligt talat lite som en dryg 08 när du skrev att skoningar dissar 08:of haha Jag tror snarare på ålder närmdet handlar om handels. De har ganska låga löner till de yngre nölgrn och det ”lockar” nog för företagen

 9. Jättestort grattis och lycka till med allt. Läser alltid din blogg, kommenterar för första gången.

 10. Vad kul att höra, jag blir så glad för din skull. Grattis!!!
  Ska hålla ögonen öppna när det gäller boende.
  Kram Katarina

 11. Grattis fina Louise!
  PS Får så mycket beröm över den fina randiga blus med knyt jag köpte av dej! DS

 12. Gå med i FB-gruppen ”Heja livet” och sök sedan inne i gruppen på ”Heja livet Bostad” – där kan man annonsera om lägenhet + att folk annonserar som vill hyra ut.

 13. Stort grattis till jobb o kärlek
  Tänkte också tipsa om fbgruppen ”heja live” angående bostad.
  Lycka till med allt❣

 14. men åh så kul med jobbet!! Verkar ju vara som klippt och skuret för dig. Håller tummarna att det löser sig med boende.

 15. GRATTIS !!! Vad jätteroligt att du har blivit erbjuden ett jobb som du vill ha! Så glad för din skull. Hoppas, hoppas att du också får en lägenhet. Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.