Nytt jobb, dejt och vikten

Hej kära läsare. Mår ni bra idag? Jag själv mår helt okej. Dock sov jag lite för länge så jag blev seg. Jag var dötrött igår så jag släckte vid 22 och sedan sov jag länge och väl. Men jag antar att kroppen behövde det. Som ni vet så skriver jag ju inte om allt som händer i mitt liv här i bloggen. Ibland känner jag för att vara personlig och ibland är jag inte det. Lite privat får man vara plus att jag ibland kan känna att de som faktiskt känner mig och vill veta vad som händer i mitt liv kan fråga mig personligen 🙂

Just nu gör jag det här. Dricker en kopp kaffe med mjölk och äter en bit choklad. Och jag har just tvättat bort ansiktsmasken(-erna, jag hade två olika samtidigt) jag haft för att bli fräsch.

En sak jag hintat om men inte berättat fullt ut om är om jobb. Jag var på intervju på Aftonbladet för några veckor sedan. Jag hade skickat in för sommarjobb så att jag liksom ska få in en fot om jag har tur. Bara någon dag efter ansökan fick jag alltså komma på intervju och sedan en till. Så i förra veckan åkte jag dit för att börja lära mig systemen. Jag jobbade onsdag och torsdag. Sedan var jag sjuk i fredags dumt nog, men sådant kan man ju inte hjälpa. Imorgon, torsdag och fredag ska jag tillbaks och fortsätta. Sedan kommer jag att få hoppa in vid behov och det lär vara ett vikariat som behöver fyllas också. Så det blev alltså inte bara ett sommarjobb. Att jag inte skrivit om det är för att jag inte vetat hur det kommer att bli och jag vet ju inte än hur mycket jag kommer att få jobba, men det löser sig. Men nu vet ni alltså. Jag jobbar. Och det har jag förvisso gjort hela tiden för bloggen ÄR ett jobb, även om många inte tycker att det är jobb på riktigt. Men nu har jag alltså två.

Fler saker jag inte berättat? Tja jag var på dejt i lördags. Ett glas vin spontant. Nu blir det inte mer med honom, vi passade inte ihop. Men nu har jag i alla fall börjat dejta igen. Det är ju som jag sagt förut, sitter man hemma på sin kammare händer inget. Sedan visste vi ju att jag inte skulle bli ihop med den här snubben heller för spåtanten förra veckan sa ju om typ en månad. Häromkvällen låg jag och funderade och kom att jo, hon sa nog fasen något om graviditet också. Men jag är inte helt säker. Vinet kan haft med saken att göra. Inte för att jag var packad efter 3 glas vin, men jag for runt och pratade med tusen nya människor, drack vinet och hade skoj plus att jag hade jobbat på dagen så det var mååånga intryck så jag missade nog lite av hennes speed-tarot-spå..ning(?). Jaja, jag ska ha lycka med kärlek, vänner och jobb i alla fall. DET minns jag. haha. Jobbdelen har ju börjat bra i alla fall…

Någon frågade om jag gått ner i vikt? Nej tvärtom skulle jag tro då jag ju inte kunnat träna på skitlänge pga sjukdom. Och jag har varit så ledsen och frustrerad över att inte få bli frisk att jag inte ätit så nyttigt som jag borde heller. Men det ska det också bli ordning på framöver. Vill tillbaks till Rosa skrot och träna, inte bara betala för ett kort jag inte kan utnyttja.

Annat? Jag skrev på Instagram om att mormor mådde dåligt och att jag vill ner till Skåne/Småland. Det blev några släktingar arga över att jag skrev, så därför har jag inte uppdaterat om hur min älskade mormor mår. Hur som helst så ska jag åka ner så fort jag bara kan, men nu kom ju jobb emellan så det har varit lite svårt att planera. Men det kommer jag att göra nästa vecka. Vill ner en gång innan påsk tänker jag, om det så bara blir en helg.

Igår var jag på jobblunch med samarbetspartners till bloggen. Trevligt som alltid.

Hmm, det har säkert hänt annat jag inte berättat om men som sagt, jag avslöjar ju inte ALLT i le blog. Men nu är ni lite uppdaterade i alla fall 😉

Kram på er!

 

 

Kolla mer

61 comments

 1. Härligt att det rullar på! Börjar en sak rulla så hänger annat med. Du ska se att våren kommer med trevligheter. Jättekul med ditt jobb 🙂

 2. Blir så otroligt glad när jag läser att du fått jobb. Har ju förstått hur mycket du kämpat och dessutom dragits med sjukdom. Stort grattis! Jag tänkte ju på dig när jag såg annonsen om sommarjobb och det var nog verkligen meningen att det skulle bli något av det.

  Att ha kommit igång med dejtande är ju skoj! Man behöver ju inte göra så stor sak av det hela. Rätt vad det är så träffar du rätt.

  2017 är ditt år!

  Stor kram

  1. Tack Sara! 🙂 Ja jag är inte helt frisk än men jag kan inte missa den här chansen ju.
   Haha, precis. Att gå ut och träffa någon är ingen stor grej man behöver berätta om. Hittar man kärleken är det ju en annan femma, då vill man förmodligen skrika ut det. Men en dejt eller två behöver ju inte betyda mer än en förhoppingsvis kul stund 🙂

   Ja året har börjat ganska bra i alla fall så nu hoppas vi på ett toppenår för oss alla. Kram!

 3. Så roligt att du fått jobb! Grattis till det! Du både ser och låter pigg och glad ut. Jag själv har precis blivit varslad på mitt jobb- efter åtta års anställning. Har fyra månaders uppsägning – kan undra vad en ska göra sen ? Fyller 50 i vår – är man fortfarande attraktiv på jobbmarknaden då tro?? Ha det bra //Mvh Marita

  1. Tack Marita Jag hoppas du hittar något som passar dig. 50 är ju ingen ålder men visst blir det svårare på arbetsmarknaden ju äldre man blir. Man kan tycka tvärtom då man har både livs- och arbetserfarenhet och förmodligen är mer trogen sitt jobb än den som är 26 och byter efter ett år. Kram

 4. Grattis till jobbet! Hoppas att du fortsätter att blogga, kikar in här nästan varje dag för att läsa och få fina klädtips!

  1. Tack Nettan. Jadå, jag kommer fortsätta blogga, den vill jag inte lägga ner för något som inte är permanent eller så. Plus att jag ju tycker det är roooligt med bloggen och med er läsare. Kram

  1. Tack! Nej självklart inte, jag fattar att du och andra undrar. Det är bara så nytt att jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva eller hur mycket det blir och sådär. Kram!

 5. Åååhhhh – du gjorde min dag! Grattis till jobbet! Det gjorde du bra! Hoppas du ska trivas och får stanna kvar! Nu faller bitarna på plats ska du se!

  Nej vad synd att släkten tog illa upp… Du kanske kan hälsa dem att vi är dina vänner. Vi bryr oss och vill hjälpa. Massa goda tankar och energi till mormor!

 6. Grattis till jobbet! Sen vill jag bara säga att jag tycker du håller en bra balans på bloggen med hur mycket av ditt privatliv du delar med dig av. Inte för mycket men heller inte för lite så det blir opersonligt och platt. Lycka till med allt 2017 för med sig 🙂 Kram!

  PS. Jag köpte dessutom de där Halensjeansen som du tipsat om på bloggen några gånger – TACK för det, de är awesome!!!

  1. Tack Mickaela. Och vad skönt att du tycker det. Jag vill ju inte att det ska bli platt men vill inte gröta ner mig för mycket i det personliga heller.
   Och ja visst är de jeansen as-sköna! Älskar mina 🙂
   Kramar!

 7. Du är såå värd detta!! Helt klart din tur nu med positiva händelser som stärker dig. Lycka till nu med nya jobbet! Kramar Marie

 8. Stort grattis till nya jobbet håller tummarna för att resten av spådomen oxå slår in. Kram på dig och hoppas att lilla mormor kryar på sig ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.