Nytt hårvårdsmärke i Sverige

Här har ni ett nytt hårvårdsmärke på den svenska marknaden. Unite heter det och kommer från Usa. Jag har testat det i lite mer än en vecka nu och måste säga att jag gillar det. Schampoot och Conditionern känns välgörande och doftar gott. Jag brukar vanligtvis använda Davines hårolja men testar nu Unites också. Den är lite mer trögflytande och doftar mer än Davines men jag gillar den för doften är god. Likadant med hårsprayen, det doftar också ganska mycket men doften är behaglig. Hur den luktar är svårt att beskriva, inte sött eller blommigt utan mer…inte mysk kanske men åt det hållet liksom.

Om ni vill vinna produkter från Unite och testa själva föreslår jag att ni som har facebook går in och tävlar på deras sida.

ps. Ja det är fotboll nu men huj vad jag tappade intresset snabbt. Magkänslan säger att England kommer att vinna tyvärr. Sedan kan man ju hoppas att jag har fel. Men om jag sitter och skriver blogginlägg istället för att titta kan man ju ana hur spännande det är. Det får bli att bädda till mina tre nattgäster snart och blåsa upp madrass och placera mig själv i köket ganska snart.

Kolla mer

2 comments

  1. Tycker snarare det är för spännande, därav bloggläsande :P. Misstänker att jag för otur med mig om jag kollar på matcher eftersom jag aldrig gjort det förut och då har det gått bättre (tror jag)

    1. Haha, jag känner igen det där. Förra matchen gjorde sverige mål när jag gick på toa så jag gick in igen när det var övertid. Det hjälpte dock inte. Jag vågade sällan kolla Stenmarks andra åk när jag var lite. jag tror jag kan ta åt mig lite av hans segrar faktiskt eftersom jag inte tittade;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.