Nytt från Indiska

IMG_4573.JPG

NU ni, nu kommer det lite nya kläder här i bloggen. Det pågår ju fortfarande reor överallt och jag vet att jag inte tipsat så mycket om de, helt enkelt för att jag tycker att rea är ganska tråkigt. Det är kul att fynda dock så om man spanat in något till ordinarie pris och sedan hittar det billigt, ja DÅ gillar jag rea. Men ofta är det en massa skit som hänger där och ser lite ledset ut. Speciellt för mig som är ute väldigt ofta i butik känns det lite så då jag sett de här plaggen både länge och väl. Men som sagt, en del fynd har jag ju själv lyckas knipa till mig på rea. Både ett par Dr Martens och de där gyllene gympaskorna och lite annat smått och gott.

Men nu börjar det alltså komma in nytt i butik och då blir det kul att blogga om kläder igen. Jag har ju som ni förstår inte samma tid att vara ute och prova nu när jag jobbar heltid men jag kommer inte att släppa bloggen så jag hoppas att ni hänger kvar. Sedan när det blir ljusare ute får man dessutom mer energi och vill inte hem och gräva ner sig i soffan kl 17.

Så här kommer alltså några nya plagg och accessoarer från Indiska. Och något från rean också…(jag hoppas att Indiska kommer köra halva reapriset snart, för det finns fortfarande några godbitar jag spanat in och för halva reapriset kommer jag slå till).

IMG_4571.JPG Den här klänningen med små hjärtan som även bildar blommor är söt på ett retro vis tycker jag. Modellen ger lie 40 talsvibbar och jag har själv ett par sådana här fast i tidigare print.

IMG_4572.JPG Ett korallfärgat halsband till kan ju piffa upp. Pris för klänningen är 349:- kanske (ska kolla, den finns inte på hemsidan än)

IMG_4574.JPG Halsbandet kostar 99:- (här ser ni även hjärtan i närbild). LÄNK här.

IMG_4576.JPG En skön vardagssnygg trikåklänning är ju aldrig fel. Den här har inte heller kommit upp på hemsidan än så jag kan inte länka men förhoppningsvis lägger de upp imorgon. Pris 249:- kanske (kollar inte alltid så noga för jag tänker att jag kan se det i webbshoppen men tji fick jag).

IMG_4575.JPG Det här halsbandet blir kanon till en brunare hy än min. Antingen man väntar på riktiga solen eller fuskar med BUS. Pris 149:- LÄNK här.

IMG_4577.JPG Den här orangea klänningen är vardagsfin tycker jag. Finns även i svart men jag tänkte att det är roligare om jag provar den färgglada, även om jag hade valt den svarta om jag själv skulle köpa. haha. Klänningen kostar 299:- LÄNK här. Väskan har jag visat tidigare och gillar fortfarande dem. Nu på rea för 450 kr (bara i butik).

 Nu blir det ut och få lite luft och dagsljus för denna här innan jag fortsätter på gårdagens tema-städa. För nej jag blev inte klar men det grövsta är gjort och nu är det bara dammtorkning och dammsugning som är kvar. Gött det. Sedan kommer jag trivas hemma igen. Eller, jag kommer trivas när jag fått lön och gjort de där piffningarna jag pratat om med nytt överkast (lagt undan), kuddar och lite annat. Men ett nystädat hem är ju inte fel det heller.

Puss o kram på er raringar.

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.