Nytt från Cellbes

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för

Hej på er vänner. Mår ni bra? Det gör jag. Lite trött kanske men det kan bero på att jag var ute med min vän Janne igår. Först var Jessica med och vi åt kinamat, sen tröttnade hon och gick hem när jag och Janne traskade över Mariatorget bort till Rival. Han och jag hade inte träffats på flera år så det var verkligen skitroligt att ses över en (tusen) drink.

Jag träffade även en tjej som läser min blogg där i baren, det är verkligen så himla kul när ni kommer fram och säger hej – jag blir sketaglad.

Så idag är jag lite seg och har soffkväll med tv. Jessica har dragit ner till Skåne igen men kommer tillbaka nästa vecka, därför är jag alltså ensam ikväll men det gör inget. Jag drog en sväng till Liljeholmen idag för att köpa en farsdags present som Jessica snällt nog lovade att leverera till pappa imorgon, visst är det bra med vänner? 🙂

Jag kikade runt lite snabbt efter annat också men hade inte riktigt ro att fota till bloggen. Det tänkte jag göra imorgon istället, för idag hämtade jag nämligen ett paet från Cellbes. Jag har kollat och provat igenom allt, utom en tröja som var restad och kommer senare. Men det andra var bra. Eller, ganska bra i alla fall. Jag skriver mer om hur det sitter imorgon, men jag tänkte visa vad det är jag beställt. Jag lägger upp länkar nu så får ni som sagt mer info imorgon om ni är nyfikna på det jag visar.

Leopardjacka i grå toner. Det är myyycket leopard nu. Länk leopardkappa.

Lång kavaj att ha till exempel till skinnbrallor. Länk kavaj.

Mjuk långkofta som inte sticks. Bra till typ allt. Länk kofta.

Snygg svart topp med drapering. Festlig utan att ta över. Länk svart topp.

Svart enkel och skön skjorta. Länk skjorta.

Julklänning kanske? Länk röd klänning.

Mjuk flanellskjorta att mysa runt i. Länk nattskjorta.

Nu ska jag kika vidare på Taken 2, spännande film för den som inte sett.
Puss och kram på er

Kolla mer

2 comments

  1. Fina plagg! Skulle gärna ha en sådan kavaj om den passade över ändalykten! Den röda klänningen är perfekt till jul! Kram på dig

  2. Hej! Jotack det är bra. Här blir det en vilosöndag. Sovit länge – sitter med kaffe och kollar nyhetsmorgon.
    Fina kläder,den där mysiga koftan som inte sticks hade jag gärna velat ha.
    Ha de fint Louise! Mvh Marita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.