Nyklippt och ny klocka

Godkväll på er. Alles gut? Själv har jag just sett en romantisk komedi och är sådär mysglad som man blir av dem. Det har varit en bra dag idag. Jag var tillbaks på kontoret för jobb efter läckan men delar av nästa vecka blir det att jobba hemifrån igen för då kommer byggjobbarna tillbaks och ska fixa golv och sånt. Hur som helst så var jag och klippte mig, eller fick håret klippt snarare, före jobbet. Jag gick till Erika på Björn Axén. Mitt hår var så slitet att det blev knutor som jag fick slita bort med borsten. Inte bra. Så jag bad henne kapa det slitna så det blev en bit. Men så skönt det är när det blir fräscht! Nästa gång kanske jag ljusar upp utväxten med några slingor men det hade vi inte tid med idag. Huvudsaken var att jag fick bort det slitna.

20150109-233008.jpg  Jag känner mig alltid så otroligt ful när jag sitter i frisörstolen. Det är underbart skönt men jag tittar helst inte i spegeln under tiden. Men en bild för bloggens skull blev det. Jag glömde ta bilder på före och efter. Eller efter tog jag ju men inte två likadana ni vet. Erika var jätteduktig och jag känner mig nöjd. Hon klippte inte upp det så mycket baktill men kortade av luggen en bit som ni ser.

20150109-233041.jpg  Efter jobbet gick jag en sväng på stan och var bland annat inne på Indiska och testade ett par saker jag fastnade för. Samt tog några bilder på frisyren också. Så varsågoda, ett selfiecollage. haha.

20150109-233308.jpg

Jag har tjatat om en ny klocka ganska många gånger och jag har tänkt köpa mig en ny guldfärgad för cirka tusenlappen eller så men det får komma sedan, efter några löner. Men stålklockan jag har varje dag har jag haft i åtminstone 15 år nu så idag slog jag till på en ny. Jag såg en fin på Glitter för halva priset. Ord pris är 299:- men nu alltså 150:-. Bra pris för en klocka. Jag hade svårt att bestämma mig för guld eller rosé och rådfrågade på Intagram. Men jag hann bara se en kommentar för jag hade nästan bestämt mig innan. Det blev den i rosé så tar jag en dyrare i ”guld” när jag sparat ihop till en. Men den här blir kul att byta med ibland tänker jag. Plasten ska såklart tas bort från den rosa 🙂

Imorgon ska jag på skönhetsmässa och har tänkt ta en del bilder därifrån men jag ska även visa det jag provade idag. En blus och en skjortklänning. Den senare är nog inte för alla men jag gillade den. Men mer om den imorgon. Nu ska här sovas så jag inte ser ut som ett vrak bland skönhetsbloggare och journalister imorgon 😉

Puss o kram /Louise

 

Kolla mer

13 comments

  1. Hej Malla. Ja jag mår bra just nu. Trött som en get den här veckan men det ska träningen råda bot på tänker jag. Kanske ska öka upp dosen med Rosenrot också. Annars är det bara fint här. Ha en fin lill-lördag. Kram!

 1. Snygga klockor, smart val att ta rosé i det billiga valet och sen köpa en dyrare i guldfärg, de billiga brukar tappa guldfärgen så snabbt tyvärr.
  Kanonfint resultat hos frissan. 🙂

  1. Ja det är ju så. Jag tänkte att en billig rosé nog slits på ett mindre uppenbart sätt och så kör jag som sagt på en lite dyrare i guld sen. Såg en urfin på Campadre igår men den var slut när jag väl kikade. Men har ändå inte råd just nu så det var nog inte meningen.

   Tack för komplimangen för frisyren. Eller tack å frisörens vägnar, det är ju hennes förtjänst 🙂

 2. Du blev verkligen fin i håret, ser så fräsch ut!
  Jag och min syster åker från Umeå till Stockholm i slutet av januari. Har du något tips på någon mysig och prisvärd restaurang vi kan gå på. Var kan två 40-taggare sedan gå och ta en drink och spana lite? Vi ska bo på Scandic Klara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.