Nyklippt med ny fräsch färg

Hej raringar. Jag är trött som ett jehu nu så jag fixar till lite mobilbloggning så det blir ganska kort. 

Idag har jag hämtat flera paket med saker jag i stort sett gillat rakt av. Det var en sak som var trasig och ett par skor som var för stora, men annars så! Ska visa imorgon!

Förutom paket, möten och provrunda på stan har jag varit hos frisören idag. Snacka om efterlängtat och behövligt. Senast var på min födelsedag den 17 november. 

Torrt, risigt, guldigt och gräsligt. Och kanske kanske är det helt ostylat (hade i en knorr på skallen) och extra tillfluffat här 😜 Men det var verkligen fnösketortt. Nästan så det kunde självantända liksom.

I med slingor! 

Det var min vän Matthias Lavesson på Salong Haven på Kommendörsgatan 27 som klippte och slingade mig(boka på nätet men räkna med väntetid för han är poppis den grabben) Länk här till Haven. Han hade även i Smart bond från L’Oréal som skyddar och stärker håret. Typ Olaplex fast inte liksom. 

Efter!


Viss skillnad va? Mer uppklippt, stärkt, slingat och proffsfönat. 

Jag var finare än såhär när jag var nystylad. Här var jag på Åhléns toa(glammigt värre) efter blåsigt väder och provning av tröjor, klänningar och skjortor. Men ni får ett hum i alla fall.

Nu spikmattan. 

Puss, kram och sov gott. ❤❤❤

Kolla mer

24 comments

      1. Menar du Anna = en gemensam vän till er tu eller någon jag känner?! 🙂 Om det sistnämnda – vilken Anna? (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.