Nya våriga nagellack från Depend

Jag tänkte ta och lägga upp ett mer lättsamt inlägg nu för den som tycker det blivit för tungt med snack om barnlöshet. Inte så att jag ångrar att jag tar upp andra ämnen än skönhet och mode, jag är ju mer än bara det och jag tycker själv om bloggar som inte handlar om enbart yta. Men nu kommer det ett om bara yta. Nämligen ytan på naglarna. Den många av oss gillar att måla.

Dagen innan jag drog ner till Osby hämtade jag ut ett paket från Depend. Det var fyllt med vårglada nyheter för naglarna. Två olika kollektioner lack.

Den första kollektionen heter som ni ser Sunny days. Härliga pasteller. Jag har inte hunnit prova än men de här lär bli perfekta i vår och sommar när man kan kasta vantarna för gott 😉

Andra kollektionen heter Colour pop. Den är glittrigare och färgerna starkare. Jag har hunnit prova en av de lila nyanserna. Fin färg men den är inte täckande. Jag fick måla tre lager för att få till lite färg. Så de här blir nog bäst om man grundar med en mer täckande färg. I alla fall den lila. Den mintgröna har jag också provat och den täcker mer och är o-glittrig. Två lager funkade fint.

Kolla mer

2 comments

  1. Nagellackstips när nagellacket i flaskan blivit seeegt fast det finns typ hälften kvar…ställ ned flaskan i kokande vatten nån minut. Lacket blir som nytt o lätt att måla med. Men försiktigt,flaskan blir varm!

  2. Åhhh! Kan du inte prova det där pastellrosa lacket (6:e från vänster) snart och skriva hur det täcker? Tycker det verkar vara perfekt i färgen, men senast jag köpte ett liknande fick jag måla 3 lager och det var fortfarande alldeles genomskinligt så det gick bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.