Nya sommarblommiga klänningar

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar.

Hej på er mina fina. Hoppas allt är bra idag? Här är det fint. Just nu har jag lunch och tänkte passa på att skriva en snabbis om två av de där plaggen i påsarna som låg på sängen häromdagen. Det var mest klänningar i påsarna jag beställt. Och alla passar vilket ju är helt toppen.

Eller nä, nu ljög jag. Den röda satt för hårt om höfter, rumpa och mage så den får åka tillbaka. Riktigt söt annars. Men, har ju inte klänningsbrist direkt även om den får gå tillbaka.

Det blev en del mönstrat, något inte alla vant sig vid än, haha.

Den här hade jag på mig på jobbet igår och trivdes bra i den. Snygga färger och bra passform. Tyvärr är just den här färgen slut just nu, men modellen som heter Tessan finns i andra färgställningar. Som den här: länk Tessan

Under klänningen hade jag de här cykelbyxorna. Väldigt mjuka och sköna. Jag hatar såna med spetskant för sömmen mellan spets och bralla är oftast stum och skär in i låret. Jag tog största storleken här, men det hade jag inte behövt eftersom de är väldigt mjuka och töjer sig. Länk cykelbyxa.

Och så den här vita omlottklänningens i mjuk trikå. Så himla skön! Och S (ja, som jag fortfarande träffar) tyckte att jag var jättefin och han bara…du ser ut som en…sommartallrik. haha. Han är absolut inte van vid att se mig i något med vit botten och med massor av färg. Snyggast när man fått lite färg på kroppen. Antingen via äkta sol, eller sån på burk. Länk blommig omlott.
Färgerna ser lite dassiga ut här, men det är alltså klarare i verkligheten. Det vita är vitt då liksom. Och just det, jag har 48/50 i den här.

Mer i nästa inlägg.
Nu är det strax dags att börja jobba igen.
Puss och kram på er.

Kolla mer

8 comments

 1. Hej Louise.
  Superfina klänningar:) den där ”sommartallriken” skulle passa mig oxå.
  Tänker på dig din stackare om du nu blir bostadslös, hoppas jag verkligen att din ”dejt” S erbjuder sig att du får dig flytta in hos honom…
  Ha fortsatt fin dag!

  1. Njäe det lär han inte göra, men har eventuellt en annan bostad på g så jag hoppas det löser sig. Och ja, sommartallriken är både fin och superskön så slå till om du funderar över den 🙂
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.