Nya sköna svarta boots och lackskor

Skooor. Jag har tio tusen par (nästan), men det finns alltid plats för ett par till. Nu har jag bott i mina sneakers hela sommaren pga mitt onda knä och det är skittråkigt. Jag vill byta, men då får jag mer ont. Jag måste ge mig av till en sjukgymnast/gymmet för att stärka det. Jag vill kunna ha lite klack ju. Inte något snorhögt, men lite i alla fall.

Som de här från Ecco. Inget jättespeciellt med dem men det är ju oftast det man behöver. Och så är de supersköna.

Har testat dem flera gånger, men har icke råd med 1500 kr just nu. Men jag kan ju önska dem när jag fyller år (nej jag vet att jag inte kommer att få dem, haha).

Också Ecco och så fina. Och sköna. De väger typ ingenting och funkar både till byxor och klänning. Ganska rymliga så jag tog stl 37 i de här och 38 i bootsen.

De här är såklart också sköna, Ecco är ju kända för det och numera gör de även snygga skor och inte bara praktiska gubb- och tantskor (nope, inte sponsrad jag råkar bara gilla märket). Cirka 900 kr för dessa.

Ett par från H&M. Billigare, snygga och lätta. Platån gör dessutom att man inte döden dör av ont i fötterna.

Finns i tre eller fyra färger, men svart är ju min grej. 399:- kostar de och storlekarna är normala.

Kolla mer

4 comments

  1. Ja Ecco har sköna skor. Har du provat Reiker? Lika sköna men billigare. Har flera av deras. Efter jag fick ont i knät så sålde jag nästan alla skor hemma och köpte 2-3 par av Ecco eller reiker. Hellre få men sköna.

  2. Tips
    Jag älskar Ecco och Rieker men tyvärr för dyrt ibland..
    Men har en stående sökning på tradera som jag kollar m jämna mellanrum och oftast hittar jag skor som jag gillar och som jag vet jag kan ha,,, aldrig betalat mer än max 500kr ibland för helt nya eller använda några gånger bara…

  3. Fastnade för promenadskorna i lack från Ecco. Var hittade du dem – i vilken butik? (Hittar på nätet – men vill gärna prova i butik. Bor även jag i Stockholm.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.