Nya sängkläder, tråkigt men skönt.

För någon vecka sedan gick jag och en kompis runt på Ikea en sväng. När vi gick förbi sängavdelningen så blev man sådär sugen på att dyka ner i någon säng som såg extra härligt bäddad ut. Fluffigt med sköna lakan, finns det något skönare? Att lägga sig nyduschad i krispigt rena lakan är så underbart. Vi pratade även om hur ofta man byter i sängen och jag sa att jag gör helst det en gång i veckan om jag orkar. Annars blir det väl ungefär varannan. Detta tyckte min vän var onormalt ofta men efter lite kringfrågningar tror jag att jag är som de flesta vad gäller lakansbytande.

Hur som haver så kom jag in på det här med att bomullssatin är är himla skönt att krypa ner i. En del verkar tro att det betyder sådanadär blanka ”sidenlakan” vilket det ju INTE är. Sådana kommer aldrig ner i min säng. Så galet osmakligt.Porrlakan får andra ägna sig åt.

Det dumma med bomullssatin och fina påslakan överhuvudtaget är att de är ganska dyra. Jag tycker det är skittråkigt att lägga pengar på sånt. Fast när jag väl har det så älskar jag tjocka handdukar, lakan och annat jag inte alls vill köpa men gärna äga. Kläder är ju roligare 😉 Men idag beställde jag ett set  bomullssatin från Lord Nelson via campadre så jäklar vad jag ska mysa i höst! Jag har missat alla kampajer jag velat kika på den senaste veckan men idag så hann jag. hurra! På onsdag kommer fler Hunter-stövlar också förresten för alla oss som missade förra veckan.

219:- istället för 399:- kostar bäddseten från Lord Nelson.
Jag valde det här setet som heter Matros. De blommiga är absolut inget för mig. Randigt, enfärgat eller rutigt blir det om jag köper själv.

Kolla mer

2 comments

  1. Gillar inte satinlakan för har man inte rakat benen precis innan man lägger sig, samt filat o fixat fötterna så märks det på en gång…men då kanske man kan våga sig på bumullssatin framöver då!

    Hittade din blogg idag och känner så himla väl igen mig. Blev sittande nån timma o läste dina inlägg. Jag kämpar med min vikt, och har alltid gjort det. Vissa dagar tycker jag att jag är helt ok, andra dagar klarar jag inte av att se mig själv i spegeln. För mig är du en bättre förebild än de som alltid är glada och älskar sig själva hela tiden, för för mig blir de som en ouppnåelig bild som jag misslyckas med att uppfylla om du förstår hur jag menar? Ytterligare en sak man ”misslyckas” med alltså, precis som man misslyckas med att vara smal… Du känns mer åtkomlig, mänsklig, normal…

    1. Frida: nej satin skulle jag heller aldrig i livet ha. Men bomullssatin är mer bara som bomull fast mjukare. Tänk hotellakan, de brukar vara i bomullssatin. Testa och du kommer älska dem, promise 🙂

      Vad skönt att jag får fram det jag vill, det vill säga att jag är som de flesta. glad ibland, ledsen och/eller arg ibland. Känner mig fin då och då och tjock som ett hus andra gånger. Jag har svårt att tro på bilden av den glada tjockisen. De jag känner som varit sådana och sedan lyckats gått ner har erkänt att de inte alls varit sådär himla flåskäcka på insidan som de velat verka utåt. Jag är stor men jag vill uppmuntra mina fina medsystrar att leva i nuet oavsett utseende eller vikt. Livet är ju här och nu så försök hitta glädjeämnen men man FÅR faktiskt få pissdåligt ibland också. Visst har barnen i afrika det värre men man är ju sig själv närmast och ibland skiter jag blankt i dem och tillåter mig vara ledsen. Så får man försöka hitta tillbaks till de bra sakerna när man är klar med det ledsna. Hoppas du fortsätter läsa. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.