Nya sandaler minsann, fint som kattskit i vällingen

Inlägget är reklam för Indiska och innehåller reklamlänkar
Hej vänner! Hoppas ni haft en bra start på dagen. Min egen har varit helt okej. Intervjun med Molly gick bra och efter jobbet gick jag en sväng på stan. Det fick jag iofs betala för med ben som..tja ni vet. Ont.

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag pratat med en fin vän, vi hade lite att ta igen så det blev nog två timmar i telefon. Nu blir det att röja upp disk i köket och sen sova för jag är snortrött. Men innan jag stoppar händerna bland skum och smutsiga glas så tänkte jag visa vad jag hittade på stan.

Den här fina röda klänningen från Indiska.Inget som sitter åt och jag älskar färgen som ligger typ mellan knallröd och vinröd. Lite mörkröd typ.Jag har som alltid xl i Indiskas plagg.
Länk klänning.

Matcha med solbrillor för en genomtänkt look 😉 Länk solglasögon.

Nope, jag skulle inte visa mina skor. Det är längden på klänningen i xl på mig som är 166 hög jag visar.

Faktum är att jag provade den i vitt redan för ett par veckor sen. Jag trivdes bra i den, men vitt är inte min färg. Länk klänning.

Så här blir det kanske nattlinnefeeling, men nu tänker jag smycken och sandaler till så blir det skillnad. Men den röda som kom ut i butik idag är mer jag.

Närbild på broderiet.

Och så har jag hittat sandaler. Det blev de här från Zoes shoes.Mina fötter är så svullna och gräsliga här(har aldrig varit svullen om tassarna förut), men strunt i dem. Skorna är himla sköna.

Skinn framtill och gummiband över fötterna. De rejäla resårbanden håller fötterna bra på plats så de inte åker framåt så man behöver spreta med tårna typ, för det är inte vidare bra för fötter och ben. Länk sandal för den som är nyfiken. Inget samarbete.

Sulorna är rejäla för tunna har jag redan och det var inte det jag sökte, utan såna här typ. Och tack för era tips om skor. Rieker är sköna, det vet jag, men tyvärr är det för mycket broderier, stenar och grejs på dem för min smak.

Okej, nu har jag hunnit diska mitt i bloggskrivandet, tänderna är borstade och ansiktet är renskrubbat från smink. Dags att krypa till sängs. Sov gott alles. Eller god morgon eller när du nu läser det här 😉 Kram!

Ps. Rubriken är ett citat från Madicken där Lus Mia säger det. För jo självklart gillar jag mina sandaler(någon undrade), annars hade jag ju inte köpt dem 😀

Kolla mer

10 comments

 1. Vilken märklig rubrik, gillar du inte de nya skorna? Röda klänningen är fin men min favorit är den svart prickiga

  1. Hehe, rubriken är ett citat från Madicken. För jo jag gillar de nya skorna, jag försökte bara vara lite rolig. Kanske inte så kul om man inte kan sina Astrid Lindgren filmer 🙂

 2. Älskar Astrid Lindgren-citat. Älskar Lus-Mia och MadickenFina kläder och sandaler (minsann)….

 3. Jag köpte den vita och med stora ringar i öronen så känner jag mig lite bohochic sådär. Kram 🙂

 4. Det är så skönt att se kläder på någon som typ ser ut som jag. Har köpt flera fina klänningar som jag hittat genom att du lagt upp dem här. Jag hade inte tittat två gånger på denna om jag bara bläddrat genom indiskas hemsida, helt enkelt för att jag aldrig kunnat omvandla hur den ser ut på modellen till hur den skulle kunna se ut på mig. Så tack 🙂

 5. Tack för bra tips!
  Fick sandalerna i dag, satt som en smäck!
  Du har blivit min ledstjärna i modeträsket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.