Nya produkter från Davines.

I veckan var jag på pressträff för att kika på en ny stylingserie från italienska Davines.

Det var de här vi kom för. Davines nya produktserie.
Det var de här vi kom för. Davines nya produktserie.
Vi var ett gäng bloggare och journalister på plats för att lyssna på produktutvecklaren (minns inte om det var hennes titel) från Italien och en frisör som älskar produkterna.
Vi var ett gäng bloggare och journalister på plats för att lyssna på produktutvecklaren (minns inte om det var hennes titel) från Italien och en frisör som älskar produkterna.
Tilltugg och bubbel fanns såklart. Urgoda desserter som fick min mage att gå helt bananas efteråt.
Tilltugg och bubbel fanns såklart. Urgoda desserter som fick min mage att gå helt bananas efteråt.
Fruktspett med vit choklad. Himmelska!
Fruktspett med vit choklad. Himmelska!
Jag passade på att testa glanssprayet från serien och jag tycker det funkar riktigt bra. Blixten får mig dock att se lite smått (eh..)blek ut.
Jag passade på att testa glanssprayet från serien och jag tycker det funkar riktigt bra. Blixten får mig dock att se lite smått (eh..)blek ut.
De här produkterna fick jag med hem för att prova. Medium hårspray, saltvattenspray och serum.
De här produkterna fick jag med hem för att prova. Medium hårspray, saltvattenspray och serum.
Produkterna är förpackade i designat omslagspapper som på insidan har information om flaskan eller tuben inuti. Jag missade början så jag vet inte om de hann prata om hur miljövänligt det är med omslagspapper. Fint men jag tycker det känns onödigt.
Produkterna är förpackade i designat omslagspapper som på insidan har information om flaskan eller tuben inuti. Jag missade början så jag vet inte om de hann prata om hur miljövänligt det är med omslagspapper. Fint men jag tycker det känns onödigt.
Så här ser saltvattensprayen ut med det uppvecklade omslagspapret bakom.
Så här ser saltvattensprayen ut med det uppvecklade omslagspapret bakom.
Och så serumet.
Och så serumet.

Jag har provat produkterna nu och ja, jag gillar dem. Hårsprayet doftar väldigt gott utan att bli sådär superstarkt som en del blir. Jag har ett bra spray men det luktar så mycket (om än gott) att jag är rädd att döda en allergiker på tunnelbanan. Det håller bra utan att håret blir klibbigt. Serumet är jättebra till att hålla ihop flygiga tippar med. Ett par droppar kräm räcker. Saltvatten spray från Davines har jag sedan tidigare och det är också riktigt bra. Kan varmt rekommendera Davines produkter.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.