Nya ljuvliga parfymer

Innehåller en adlink

Godkväll raringar. Mår ni bra? Med mig är det fint. Trött dock men det är väl helgen som sitter i för jag sover asdåligt när jag partajat. Så det blir strax bingen för denna här för imorgon är det lämningsdag på jobbet och då jobbar vi till klockan sju så att tidningen blir klar för tryckning. Jag lär pyssla en del med några intervjuer jag gjort, en i fredags och en i dag. Ni får hålla utkik 😉

Efter jobbet idag tog jag mig en sväng på stan. Jag skulle kolla upp en dvd eller bluerayspelare.

Men jag var också inne på Åhléns city för att kolla runt på väskor. Jag vill så gärna hitta DEN väskan men jag gör inte det hur jag än letar bland billiga och dyra. Några är okej, men inte vad jag letar efter så jakten fortsätter. Jag passade även på att ta mig en sniff bland parfymerna. Jag hade speciellt tänkt mig att lukta på Aerin Lauder och det gjorde jag. Så ljuvliga.

Visst är det en fin display? Aerin Lauder är barnbarn till kosmetikdrottningen Estée Lauder. Hon är dessutom rik som en troll och är god för 1,72 miljarder dollar. Just förmögenheten har ju inget med dofterna att göra men jag tänker att hon skulle inte göra en billig skitparfym liksom. Och det har hon inte heller gjort. De kostar mer än en en del andra, men när det är parfym är det ju alltid dyrare än eau de toilette.
Jag älskar flaskorna och skulle gärna ha ett helt gäng på en glashylla hemma. Jag sniffade igenom dem och tyckte om de flesta. Men jag fick tre favoriter.
Gardenia är alltid en höjdare i parfymer enligt mig. Den här är så himla god.
Och den här.
Och denna. Jag vet inte vilken av de tre jag hade valt. Jag måste ta dem på huden först, vilket jag inte gjorde idag. Får gå tillbaka i veckan och göra det. Eller inte, för då vill jag bara ha en flaska 😛

Jag sniffade på ett par andra nya parfymer också.

Mon Paris från Ysl. Just den här är eau de toilette men jag hade satsat på Edp tror jag. Kommer nog att skaffa den här skulle jag tro. Toppnoter: jordgubb, hallon, bergamot och calone. Hjärtnoter: päron, jasmin, vit pion, apelsinblomma och datura. Basnoter: patchouli, vit musk, cedelträ

Clean har också en ny doft. En mjuk förförisk en. Inte alls som de andra som doftar tvättmedel och liknande. Jag gillar de andra också, absolut. Men den här är som sagt annorlunda och absolut en jag kan tänka mig. Topp: Mandarin, Bergamott från Italien, Citron, Lime Hjärta: Vit ros, Tuberose,  Neroli, Jasmin, Lavendel, Aquatiska noter Bas: Musk, Amber,  Sand

Det var dagens väldoftande tips.

Kram och sov gott

Kolla mer

3 comments

  1. Jag var själv förbi Åhléns häromdagen för att testa nya Jo Malone. Blev lite besviken. Det såg inte ut som att dem förberett för någon större rusning. Ett lite väl lågt bord, så man knäckte ryggen, med parfymer och en hylla med några Jo Malone ljus på. Jag sniffade på några och frågade om man kunde få köpa ett litet prov. OBS jag sa just köpa inte få, men då fick jag ett snorkigt svar om att Jo Malone inte hade prover överhuvudtaget! Väldigt märkligt att inte ha det när parfymerna kostar så mkt som de gör! Det går inte direkt att känna om ens kropp kommer överens med doftnoterna eller inte. Sen hade de en karlslok där, bakom samma disk, han kändes lite malplacerad. Pratade knappt någon svenska å ansträngde sej inte ens att försöka sej på engelska.. Wtf liksom?

    Vore kul om du kunde gå förbi Jo Malone och se hur du upplever servicen där. Den dåliga service kanske berodde på mej?? Hehe Kan säga att jag handlat flera Byredo, bl Tulip, Flowehead, Infloresence, på Åhlens och där får man alltid hjälp. De går fram och pratar med en och alla ggr har jag fått med mej lite prover, även de ggr när jag inte köpt nåt. Byredo in my hehe Har du testat Byredo?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.