Nya härliga och några gamla skönhetsfavoriter att testa

Detta inlägg är reklam för NordicFeel och innehåller annonslänkar

Nu har min senaste beställning från NordicFeel kommit. Lådan var fylld med braiga saker där jag redan hunnit testa det mesta.

Ja den här mascaran har jag ju redan tjatat en del om, men jag älskar den. Bästa bästa just nu. Jag testar dyra och billiga om vartannat men den här är klart min favorit. Det bör den ju vara när jag beställer en ny trots att jag har femton andra mascaror på gång i min sminkväska. Den här ger volym och längd och inga klumpar alls. Borsten är lagom utan att vara för pinnsmal eller toaborste-tjock. Så ja, den här är ett tips. 135 kr. Länk mascara.

Och så den här fina lilla paletten. Riktigt fina färger och pigmenten är bra. Jag har bara hunnit testa en gång men jo, jag kan rekommendera. Jag har flera stora fina paletter, men de är för stora att ha med sig när man bara vill ha en liten väska. Då vill jag ha en liten och smidig. Som den här från Jane Iredale. Nej den är inte billig, men den känns lyxig och om man hittar rätt färger så…345 kr går den på. Länk ögonskugga.

Det här läppstiftet från Clinique är så snyggt. Mjukt, krämigt, och återfuktande i en lugn och behaglig nyans. Perfekt för den som inte är så läppstiftsvan. Den ger färg men inte så att man känner sig utklädd. Den är ungefär som den jag tipsat om från H&M, fast lite lite ljusare. Sedan tycker jag att hylsan är riktigt fin också. Finns såklart i fler nyanser också. Pris 199 kr. Länk läppstift

Två ögonpennor. Den vita för vattenlinjen så att man öppnar upp ögat så det ser klarare och större ut (en mörk kajal på vattenlinjen gör ögat mindre. Ni vet, ljusa och mörka färger funkar likadant på kläder, väggar och i smink). Den här från Isadora har jag skrivit om förut och jag står fast vid att den här toppen. Lagom mjuk och ger ifrån sig färg till skillnad från en del hårdare jag testat. Pris 85 kr. Jag själv har Satin white för jag har ganska vita ögonvitor.  Länk inliner-kajal. Men för en del kan det kännas bättre men den som heter Blonde och drar lite mer åt ljust rosa. Länk blonde inliner

Och så beställde jag en vattenfast kajal. I blått! Det var ju inte meningen så den får mamma ta eftersom jag inte trivs alls i blått. På 80-talet var det en annan femma, men de dagarna är förbi. Jag har blivit sminkat i blått av proffs från Dior men nej, jag ville helst bara gå och tvätta mig. Så inget blått för mig.

Den här primern från NYX har jag inte hunnit prova än, men det ska jag. För tillfället håller jag på med en från Kiss New York som jag gillar. Hoppas den här är lika bra. Just den här ska vara för att dölja fina linjer och förstorade porer. Det låter ju lovande i alla fall. Bra pris också med 139 kronor. Länk primer

Blottingpapers att ha i handväskan. Perfekt att trycka till med och suga upp överflödigt olja och blankhet med. För att pudra och pudra blir jäkligt ofräscht och kakigt. Puder ovanpå svett liksom…örk. Nej då tar jag hellre och tar bort det med ett tunt litet papper. De här finns i olika utföranden och jag valde den här med antiseptisk salicylsyra som hjälper till att hålla hyn fri från orenheter. Finns tre andra också. Pris 79 kr. Länk blotting paper.

Och så några ögonbrynsknivar för när man inte vill/orkar plocka. 79 kr för pack om 3 st. Länk eyebrow cutter.

Det var det för nu. Schampoona tar jag sen. Hoppas ni gillar mina tips. Om ni använder tipsen och gillar så är det alltid kul att höra vad ni tycker.

Puss o kram på er ♥

Kolla mer

3 comments

  1. Jag har inhandlat Isadoras inliner i nyansen blonde och är toppennöjd! Använder den både i vattenlnjen och precis i underkanten av ögonbrynen. Tycker att jag får ett mera vaket och piggt intryck av de två små detaljerna!

  2. Då ska jag testa den mascaran. Mina favoriter har tidigare bara varit av det dyrare slaget, så det vore ju toppen om denna är bra! Rakbladet använder jag i hela ansiktet då jag får små finnar av att rycka hårstrån. Funkar kanon – blir inte stubbigt och grovt när det växer ut igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.