Nya favoriter från Indiska

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej på er! Vad sägs om en ny provrunda? Jag var ute en sväng igår och hittade då så mycket fint. Det är så typiskt att man hittar en massa just när man inte har den fetaste plånboken, och om man väl har fyllt på kassan, ja då hittar man inget man fastnar för. Gah!

Jag tänkte börja visa några plagg från Indiska. För nu i veckan har de kampanj med att de drar av 100 kr om du handlar för 400 kr. Så idag när jag själv tänkte köpt den gröna här nedan, så lönade det sig att plocka på mig en påse te och en packe hårsnoddar för 60 kronor också. Det blev då 407 kr istället för bara klänningen för 349 kr. Men så vips blev det 307 kr och jag både tjänade 42 kr och fick te och snoddar på köpet liksom.

Så om ni är nära summan, passa på att lägga till något mer är mitt tips 🙂
Kod: MAJ100 för 100 kr rabatt.

Jag har provat alla tre mönster på den här klänningsmodellen nu. Jag vill ha alla tre!
Länk grön klänning. Länk gul klänning. Länk röd klänning.
Om jag måste välja en av de tre så tror jag att jag tar den här gröna. Det kan nog tänkas att den flyttar hem till mig väldigt snart…
Matcha med en liten väska och kanske ett par vita sneakers? Det är så jag tänker mig i alla fall…Eller bruna sandaler när det är dags att lufta tårna.
Länk väska
Äh va fasen, ni får en tjusig bild bakifrån också.
Den här! En sång klänning jag blev kär i så fort jag drog den över huvudet. Den är i viskos och har ett tungt fall. Den lägger sig alltså inte tajt mot kroppen som trikå kan göra. Jag köpte den här klänningen förra året i flera olika färger kom jag på nu. Länk klänning.
Klänningen har brett gummiband i midjan som jag så pedagogiskt visar här.

Det var mina tips för nu. Hoppas ni gillar dem.
Kram och ha en finfin mitt i veckan 🙂

Kolla mer

10 comments

  1. Vad fin du är i håret! 🙂
    Jag jobbar i stan och brukar hoppas lite i smyg på att råka springa på dig så att jag får hälsa.

  2. Ah! Skräp, nu spontanshoppade jag fast jag inte skulle! Den röda klänningen såg så finut så jag kunde inte motstå! Helt ditt fel

  3. Hej! Dom var ju jättesnygga! Bor tyvärr inte vid någon indiska butik men skall beställa på nätet. Kan du hjälpa mig med storleken? Är dom normal i st? Mvh Lotta

    1. Hej Lotta. Ja de är normala i stl. Jag brukar ha xl på Indiska med vissa undantag om de är himla vida eller nåt. Men i de här har jag xl i allihop.

  4. Härligt Louise! Du ser strålande ut, kul att du gillar de nya klänningar. Fler är på ingång☀️☀️☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.