Nya bloggen är på gång

Nu är det inte så mycket kvar i bloppisen. Flera saker är sålda redan men jeansen är kvar och så även Poetic tröjan. Jeansen är alltså en liten storlek 52. Så hör av er om ni är sugna! Jag kommer själv att köpa nya ankeljeans för det är så snyggt på sommaren. Dumt då att ha två par varav det ena är lite lite för små…

Vet ni, nu händer det saker med bloggen! Jag har fått sneakpeaks på hur ungefär hur det kommer att se ut. Ny header, ny logga, ny struktur på sidan. Bloggen kommer få ett mjukare utseende och det kommer bli så fint så fint! Längtar tills vi ska sjösätta Big ass fashion 3.0 🙂 Eller vilken version jag är uppe i nu…

Igår testade jag sminket från Pür minerals. Jag vill dock prova ett tag till innan jag avgör. Som mascara till exempel, det behöver jag prova någon vecka innan jag riktigt kan avgöra om jag älskar eller inte. Men än så länge kan jag säga att jag är väldigt förtjust i sommar-setet ”Glow all year” med en liten bronspuder, en highliter och ett gloss som doftar kola. Jag fick en foundation i färgen Tan vilken än så länge är för mörk för mig men med solbränna kommer den bli bra att jämna ut färgen med. Fast en medium just nu vore inte fel. Eller så får jag jobba på med brun utan sol igen för just nu har jag skrubbat bort allt gammalt. Det behövs emellanåt för att inte bara bygga på och bli flammig.

Det går inte att återge färgerna så bra med en mobilkamera men här testar jag den rödaste av läppstiftpennorna.
Det går inte att återge färgerna så bra med en mobilkamera men här testar jag den rödaste av läppstiftpennorna.
sminktest
Underlagskrämen är ganska blank vilket jag tycker det ska vara på sommaren så det ser mer naturligt ut. Men att dutta lite med mattande puder på sina ställen, som mitt på pannan blir bra.

 

 

 

Kolla mer

5 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.