Ny väska och juligt fina ringar

Jepp, nu har jag skaffat mig en ny väska. Jag har kört med ryggsäck på sistone och jag gillar det men ibland känns det som om man lätt vispar till någon eller något när man har rygga. Så en ny väska ville jag ha. Jag har hittat tre stycken på Åhléns som jag är sugen på. Kanske kan önska mig i julklapp. Men så hittade jag en fin på H&M också som jag slog till på. Det är ingen vanlig crossbody som jag egentligen vill ha (som de på Åhléns är) men den här är så fin att den numera är min ändå.

img_2252.jpg Så här ser den ut. Lagom storlek och jag gillar det röda fodret. Helst skulle det bara varit runda nitar på flärpen som stänger också men man kan ju inte få allt 😉

img_2253.jpg Och så såg jag dessa ursöta julringar också. Jag har dock inte köpt men visst är de fina och perfekta för oss julälskare? Både väska och ringar från H&M.

Sådär, nu ska jag åka iväg och träffa Rebecca. Kram på er! ♥

Kolla mer

6 comments

  1. Jag letar ihjäl mig på denna väska,tänkte kolla men gjorde aldrig men nu vill jag ha en,vet du vart dem finns för inte i min hm butik 🙁

    1. Hejsan. Första omgången sålde slut snabbt men de fick in igen så jag har sett i flera butiker här i Stockholm, bland annat på Drottninggatan.

  2. Hej igen,jag klickade hem en imorse på hemsidan,dom har fått in där och jag blev så glad för denna är en utav dem finaste väskorna jag sett! Och jag fick även 25% rabatt och fri frakt helt toppen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.