Ny Stockholmstur redan imorgon

Hej kära ni. Nu har jag kommit på plats i Osby. Nästan i alla fall. Vi flyttade ner det allra mesta igår och var väl framme här hos mamma och pappa vid ett på natten.

Idag har jag och pappa lastat ur allt från skåpbilen och släpet så jag är helt jäkla slut. Men det är bara att bita ihop för imorgon måste vi ta skåpbilen upp till Stockholm igen. Det blir ju spännande med pappa som inte vill köra i städer, och jag som nästan aldrig kör. Vi ska köra skåpbil i över 100 mil.

Allt fick nämligen inte plats så jag har växter, strykbräda, symaskin, tv, köksstolar och en liten hylla kvar i gästrummet hos hon jag hyrde av. Och eftersom det kostar 100 kr per dag i hyra så vill jag hämta så fort som det bara går. Jag har ingen lust att betala flera tusen till.

Själva flytten gick bra annars och jag fick fantastisk hjälp av pappa, min morbror och fina fina Anna. Ni är guld! Och även den nya hyresgästen och hennes rara familj hjälpte till i början. Och också Anneli jag hyrde av. Så tacksam för hjälpen!

Så imorgon bär det av igen till Tyresö, även om jag är genomtrött, både fysiskt pga flytt, och fysiskt pga problem och vänskap som skurit sig. Men det som inte dödar stärker, och jag tänker låta det här stärka mig på alla sätt och vis.

Så det blir alltså kasst med bloggande imorgon också, men SEN! Tills nästa flytt. Men då är det inte lika långt och förmodligen smidigare.

Nu sova. Kram på er! ❤️

Kolla mer

15 comments

 1. Välkommen ner till Skåne!!! Kommer bli hur bra som helst! Och du kommer säkert få många nya vänner och vem kanske finna den stora kärleken ❤️
  När du väl flyttat ner bjuder jag gärna hem dig på antingen fika eller middag eller både och om du vill !
  Ta hand om dig! Kram Cissi & mopsen

 2. Jag tror att den här flytten kommer att vara det bästa som hänt dig. Om ett år eller så kommer du att undra ”-Vad sjutton hade jag i Stockholm att göra?!? Varför slösade jag bort en massa år där?”. Kärlek, jobb och allt det där andra, det tror jag du kommer att hitta nu istället. Jag flyttade också för några år sen och kände som du, men nu ångrar jag bara att jag inte gjort det tidigare. Lycka till!

  1. Gulle! Ja det här blir nog bra. Jag ångrar inte att jag inte gjorde det tidigare dock, men nu såg nog ödet till att allt sammanföll, även om det inte var så jag planerat. Hoppas du trivs med livet som det är nu. Kram ❤️

 3. Kämpa på . Snart vänder det sig och du kommer säkert trivas i fina Skåne
  NU är det som andra säger din tur att få må bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.