Ny kräm och andra skönhetsprodukter

Tack för alla grattis och lyckönskningar till mitt nya jobb. Jag vet som sagt inte hur mycket jag kommer att jobba men jag är glad att det börjar lossna lite nu för mig. Förhoppningsvis blir det en ketchupeffekt så att många bra och roliga saker följer i spåren. Jag hoppas kunna dela med mig och peppa er också. För om det kan hända bra saker för mig så kan det ju göra det för er. Ni är så himla rara som verkar bli glada på riktigt för min skull. Tack igen

Nu ska jag strax ta och tvätta bort sminket och borsta tanden här så jag kommer i säng i tid och är pigg och glad imorgon. Som ni vet är jag ju noga med att både tvätta bort sminket och att smörja in ansiktet efteråt. Först serum, sedan kräm och ögonkräm. Nu har jag skaffat mig en ny som ska ta bort puffighet, minska mörka ringa och fina linjer. Jäklar vad ung jag kommer att se ut 😉 Återkommer när jag testat det ett tag.

Här är krämen. Och ja, har man rosor hemma passar man ju på att använda dem för att piffa bilderna lite. Är ni också sugna på en ny ögonkräm så finns den här på NordicFeel. Jag beställde den för den har fått höga betyg av de som recenserat.  LÄNK till Clinique All about eyes.

Det blev några saker till i paketet. Mer om det sen. Som ögonfransserumet med före- och efter bilder.

Sov gott vänner. Kram!

 

Kolla mer

3 comments

  1. Den ögonkrämen hade jag förut. Var riktigt nöjd och den svalkade skönt också. Den är väldigt dryg men för min del blev det lätt att jag tog för mycket produkt (gillar inte riktigt förpackningen). Så blev lite för dyr i längden för mig. Men den gör absolut det den ska! Kommer säkert köpa nångång igen när jag kan unna mig lite 🙂

  2. Jag provade ögonkrämen som kom i glossyboxen (grön tub) men fick en reaktion där ögonlocken svullnade upp så jag gick som i ett töcken, jobbigt! Jag försökte hålla ut men till slut gick det ju inte.
    Eftersom jag är född med mörka ringar lär ju ingen kräm hjälpa ändå…
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.