Ny HM klänning och Halénskappa till salu innan bloppisen

Hej vänner. Hur mår ni? Jag mår…jag vet inte riktigt. Ganska bra tror jag. Igår var det feber och ond kropp, plus min eländes hosta. Just nu känns det ganska okej dock. Jag sitter med en kopp kaffe, lyssnar på julmusik, funderar och planerar.

Igår var jag nere i källaren för att ställa undan resväskan för ett par veckor innan det är dags för julresa. Det kan nog hända att det blir stora väskan då så jag får plats med klappar till mina nära och kära. Inte för att jag byter med så himla många, men det brukar bli ett gäng paket ändå.Hur som helst, när jag var där nere i källaren passade jag på att rota runt efter vinterskor, halsdukar och eventuellt en jacka jag inte hittade sist jag rotade.

Jag kollar nämligen bloppissaker (inte vinterskorna dock) och den där jackan vet jag att en av er läsare frågat mig om. Men jag minns inte vem. Så innan jag lägger ut den på bloppis så tänkte jag se om du som så gärna ville köpa den ser det här (jag visste inte var jag hade den när du skrev, men den låg alltså i en påse under skorna).

Och så den där klänningen från H&M. Jag kan fortfarande skicka tillbaka den, men jag tänkte kolla med er först om någon också varit på jakt efter en storlek 46. Den går bara till 44 i butik nämligen och tog slut snabbt som attans i 46 på nätet. Även påfyllningen där jag högg en tog slut i ett nafs.

Maila mig om ni vill ha klänningen eller om du är hon som var intresserad av jackan. louiseflinck@gmail.com

Jag tycker att den är superfin, men jag vet inte hur mycket jag kommer att använda den. Perfekt som julklänning dock. Och till en massa annat. Men jag har ganska många klänningar redan.

Storleken är 46 och priset 449:- Blir det riv efter den får ni väl buda 😛 (skojar)

Vida plisserade ärmar.

Längden är medellång, alltså inte golvlång utan ner på vaden.


Och så kappjackan med huva. Lägger ut den på bloppis imorgon tänker jag. Oanvänd.
Har inte bestämt bloppistid och en fredag är kanske dumt, så ikväll vore bättre, men jag får se vad jag hinner. Återkommer med bloppistid.

Dags för sista kaffet och sen fortsätta här.
Puss o kram

Kolla mer

1 comment

  1. Jättefin klänning men har som du tillräckligt. Du vet att man kan returnera HM i butik? Det visste inte jag förrän nyligen så smidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.