Ny grön partyblåsa från Gina Tricot

Hej fina läsare. Nu äntligen funkar mitt internet igen. Jag har ringt Bredbandsbolaget flera gånger och idag bad de till om med om ursäkt för det skulle ha varit fixat i måndags. Så nu kan jag blogga igen, jag försökte igår men det var stört omöjligt att ladda upp bilder via mobilen då så jag gav upp till slut.

Ni som följer mig på Instagram kan se vad det var jag (bland annat) försökte ladda upp igår. Nämligen en grön klänning som jag föll som en fura för. Färgen är sådär härligt buteljgrön och skärningen superfin. Jag har jagat runt efter den här klänningen i large över hela city, och igår hittade jag till slut den vid Hötorget där jag glömt kolla.

Här är den. Finfina klänningen. Det enda är att den är lite för kort. För mig i alla fall då jag inte tycker om mina tjocka ben. Jag försöker gilla dem eftersom de förmodligen ser ut som de gör pga lipödem och då är det svårt att göra något åt saken (ens med träning), förutom fettsugning. Jag ska dock gå vidare med det där med lipödem hos läkare och så. Men nu är det som det är.

Klänningen går bara upp till large, men med sånt här material så funkar det ändå tycker jag. Kostar 399:-, men i kassan så sa tjejen att ”du har ju nyss fyllt år så du har 20% rabatt”. Hurra sa jag 😀

På översta bilderna ser den mer blåaktig ut men är mer som här, dvs grön.


Och jag gillar ju klänningen. Så tänker jag, ska inte tjocka människor få ha korta kläder? Jo det är klart, andra får tycka vad fasen de vill.Det här handlar om mig och vad jag känner. Och kanske gillar jag det hela mer i ett par tjocka strumpbyxor. Ska testa det. Är jag inte överens med det lämnar jag väl tillbaka.

Men ni ser ju att jag trivs bra i den här, jag ser ganska nöjd ut. haha

I nästa inlägg tänkte jag visa en klänning från H&M jag beställt men som jag inte riktigt vet om jag trivs i och tror jag ska skicka tillbaka. Eller sälja till någon som kanske letat lika mycket som jag. Röd och svart är den. Återkommer.

Puss o kram

Kolla mer

4 comments

  1. Jag skrev det på ditt minsta, men här är ju ännu tydligare att du är så fin i den. Den färgen o den skärningen är ju så fin på dig eller du gör den fin såklart.
    Kram AnnaSC

  2. Cool klänning! På med ett par svarta klackar och du är snyggast på festen!
    Tack för att ditt leende gav mig inspiration och lite go efter en riktig pissig dag.

  3. Du har en nästan exakt lika klänning hos Nelly.comsomgår upp till xl som jag köpt. Älskar färgen och modellen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.