Nu ska jag både bli hårlös och få långt hår

Inlägget är reklam för Meds.se och innehåller reklamlänkar

Ja nu är det alltså långt hår på huvudet och hårlös på kroppen jag tänker mig. Så jag har skaffat fler priorintabletter till skalpen, och tvärtom vax och kräm till kropp och ansikte för där vill jag icke ha hår. Jag beställde från Meds.se som jag har ett samarbete med just nu.

De som vill får gärna ha buskar både här och var, och håriga ben, men jag själv tycker inte det känns fräscht så jag vill få bort det. Och det är ingen som tvingar mig till det, det kan jag försäkra er om. Varken män eller samhället.

Jag är känslig för lukter och jag tycker att man luktar mer om man har hår på kroppen, plus att jag tycker att det är obehagligt med håriga ben. Därför tar jag bort, så enkelt är det för min del. Om någon undrar alltså 😛

Fast på huvudet vill jag som sagt var ha långt och friskt hår. Så nu har jag beställt dessa och på meds.se har jag hittat det lägsta priset.295 kr. Perfa! Länk Priorin.

Jag rakar oftast benen, men nu tänkte jag testa vaxremsor. 79 kr. Länk remsor.
Och så tog jag kräm också ifall jag är en sopa med remsorna. 79 kr.
Länk hårborttagningskräm.
Och till ansiktet. Bort med fjunen på överläppen! 47 kr.  Länk ansiktsvax.

Varorna är på väg hem till mig och jag kommer såklart recensera dem när jag testat. Priorin har jag ju redan börjat ta, men jag tror att man behöver hålla på några månader innan man ser skillnad. Som med ögonfransserum – det tar ju nästan två månader på mig. Så just det kommer jag att återkomma till sen.

Kram på er!

 

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.