Nu ska fransarna bli långa igen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Godkväll mina fina. Hoppas ni haft en bra start på veckan. Min har varit helt okej, trots regnet då. Jag tror att jag ska ta och skaffa mig en riktig regnkappa, ibland blir jag så trött på paraply när man går bland mycket folk och håller på att spetsa andra.

Nu ikväll har jag kollat in Biggest loser vip samtidigt som jag tvättar, lagat mat och fixat matlådor, diskat och nu tvättat bort sminket och smort in ansiktet. Jag ska även pensla på ögonfransserum strax, men ska först hämta ner sista omgången tvätt (jepp, jag tvättar på övertid för jag somnade när jag kom hem…)

Men tillbaka till mina ögonfransar. Jag gjorde ju såna där fejkfransar i somras. De blev naturliga och fina. Folk lade inte ens märke till att jag förlängt dem, men jag kände mig lite fräschare när jag vaknade och inte såg så blekfisig ut.

Jag gjorde en förlängning från grunden som kostade 1200 har jag för mig. Och efter 3 veckor en påfyllning för 600 kr. Tre veckor senare har alla frallor ramlat av. Så påfyllningen var inte bra. Om jag gör om det går jag nog till ett annat ställe för jag vill hellre ha en behandlare som kan svenska, eller i alla fall engelska. De två jag hade kunde inget av det vilket är lite irriterande om man har frågor. Det var kul att testa men inte så prisvärt, inte i längden i alla fall så nu skippar jag det. Kanske gör jag om det nästa sommar eller om jag ska på nån solsemester i vinter.

Men nu har jag mina egna frallor och de är korta. De är inte så farligt slitna dock som jag befarade, men jag kommer köra serum nu så de blir långa igen.

Inte så vansinnigt imponerande ögonfransar…

Jag valde samma som jag haft förut, Xlash har funkat på mig. Jag har testat flera andra som inte fungerat så jag ville inte chansa. Den finns i 6 ml för 599:- LÄNK 6 ml.

Och i 3 ml för 399:-  Jag tog den mindre den här gången för jag har för mig att jag har den stora nånstans, men var…det är en helt annan sak. Länk 3 ml.

Glöm inte att det tar tid innan man ser resultat. För mig tog det cirka 7 veckor, men sedan jäklar. Så pensla vid fransroten varje kväll och ge inte upp.

Nästa gång jag beställer från NordicFeel (om en månad) ska jag prova på ögonbrynsserumet också. 389:-
Länk brynserum.

Nu är det dags för tvätthämtning och sen sova i 180 knyck. Kram på er!

Kolla mer

6 comments

 1. Hej! Har för mig att du testade Maylash för ett tag sedan, och undrar vad du tyckte om det? Är Xlash det mest effektiva serumet i ditt tycke?
  Tack för en bra blogg!
  Kram från en annan Skånetjej

  1. Hejsan. Ja jag har testat Maylash också och det funkade, fast jag tycker att Xlash är bättre. Depends dito däremot funkar inte ett dugg på mig. Dr Temt sved och gjorde mig rödögd så det tålde jag inte. Jag ska testa Medic8 också tänkte jag, hört gott om det samt om Nanolash.

 2. Du vet väl att hår är död vävnad, det finns inte en gnutta liv i det som är utanför hårsäckarna? Det spelar ingen roll vad du gör med hårstråna och vad du sätter på dem. Det blir i bästa fall en hinna av något preparat, som gör att hårstråna känns tjockare, lenare eller ser glansigare ut, men det gör absolut INGENTING för hur stråna växer! Allt det påverkas från insidan, vad du äter, hormoner, gener från dina föräldrar o.s.v.

  1. Jag antar att serumet gör att de sitter kvar längre och därmed hinner de växa till sig längre innan de faller av. För precis som på huvudet har ju hår en viss livsperiod och sedan faller de av. Så ja självklart vet jag att hår är dött. Men serumet fungerar jättebra på mig, sedan får du tycka vad du vill.

   1. X-lash funkar super för mig. Har fått frågan om jag har gjort förlängning. Sen måste jag tipsa om en mascara – Artdeco som jag köpt från lyko!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.