Nu hjälper vi cancerforskningen framåt!

Hösten innebär ju så många härliga färger från grönt, gult, orange till alla nyanser av rött. Och rosa. För just oktober är en rosa månad då Cancerfonden kör igång Rosa bandet. Givetvis kan man bidra med pengar till cancerforskningen året runt, men just i oktober är det fokus på bröstcancer och i november, eller november – är det prostatacancer.

Men målet är ju att ALL cancer ska utrotas, var den än sitter. Alla känner vi någon som drabbats. Du själv, en syster, en bror, mamma, pappa, bror, vän, kusin, kollega -cancer tar ingen hänsyn och drabbar vem som helst. Men som tur är går forskningen framåt och fler och fler kan räddas. Och det som behövs är pengar!

Antingen skänker man själv eller köper prylar där del av vinsten går till cancerfonden. För min del brukar det bli ett rosa band, ett armband från Lindex och en summa direkt till fonden. Och en del år har jag också bidragit genom en insamling här i bloggen. Tack alla som bidragit där.

I år låter jag den rosa bössan vila. För om jag ska ha en insamling går jag all in, och det har jag inte riktigt tid med i år känner jag. Men däremot kan jag uppmana alla att bidra ändå! Gå in och skänk pengar till Cancerfonden:

Postgiro:
901986-0

Bankgiro:
901-9514

♥ Enklast är kanske att swisha. Det kan ni göra via deras hemsida. Där kan man swisha, betala med kort, bankdosa eller inbetalningskort.
Skänk en gåva via cancerfondens hemsida.

♥ Känner du en mamma som drabbats av cancer? Så kan du swisha genom ”Swisha för mamma”. Länken har du här.

Glöm nu inte att bidra! Ett hjärta på Facebook är väl gulligt, men det hjälper ingen – det är cash som kan få forskningen att gå framåt. ♥

Kram!

Kolla mer

1 comment

  1. Tack för att du puffar för den viktiga insamlingen. Drabbades själv av bröstcancer 2004 så det är länge sen och jag mår bra men just rosa månaden är lite tuff då man kastas tillbaka till oro, ångest och smärta. Men det som är glädjande är ju att de allra flesta blir helt friska och det finns bra rekonstruktioner av bröst etc.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.