Nu är jag i Osby

Hej raringar! Nu äntligen får jag tillfälle att skriva till er. Jag är på plats hemma hos mamma och pappa i skåneland sedan några timmar tillbaks. Dagen började sådär lagom roligt med att det kändes som om ögonen skulle poppa ur skallen för att det värkte så. Migrän. Tror jag att det är i alla fall. Mitt tåg skulle gå klockan 08.51 men jag tyckte att jag hade ganska god tid på mig. Skönt att vara ute i god tid, speciellt när huvudet dunkar. Sen fick jag för mig att kolla en extra gång på biljetten och hoppsan Kerstin, tåget gick 08.21. Helt plötsligt hade jag en halvtimme mindre på mig så det gick undan där på slutet vill jag lova. Så pass att jag glömt sladden till kameran. Skiiit! Nu måste jag se om jag kan fixa en kortläsare för annars kan jag ju inte ladda upp några bilder under tiden jag är här nere. Tack vare taxichaffisen ”Blixten” hann jag i alla fall med tåget så julen blir inte inställd i år. Tur va?

Jag är verkligen helt vansinnigt trött nu efter skallebank hela dagen, shopping med mamma i Hässleholm, fika med vän, middag och sen en stund med Ernst på tv. Strax dags för sängen här, ska bara titta lite till på hemmafixandets MacGyver. Jag hoppas verkligen kunna ordna det här med bildöverföring i dagarna. Jag tog till exempel bilder från tåget på hur vitt och vackert det är i naturen hela vägen från Stockholm till lite nedanför Alvesta, där tog det vita slut. Här är bara kala grenar och rå luft. Hur o-juligt som helst. Nu får ni istället några klädbilder. De har inget som helst med texten att göra men skit samma. Det måste ju inte alltid vara så logiskt.

 

Knallgrön topp med fjärilsärm under. 99:- Vid och lika knallgrön kofta över. 199:- Och halsbandet..ehm..glömt. Allt är från HM i alla fall.

Tack för alla kommentarer, ni är bara för goa. Och för mailen jag fått. Jag lovar att svara imorgon när både kropp och knopp är med på banan igen. Sov gott alla! Kramar /Louise

Kolla mer

7 comments

 1. Har aldrigt gillat grönt speciellt mycket. Nu har jag ändrat mig sen du tipsade om en grönblommig klänning från Indiska. Jätte snygg kofta på bilden.

  1. Anita: haha, vad härligt! Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Och grönt en en smickrande färg för de flesta tycker jag 🙂

  1. Ida: ja den färgen gör sig snyggare på kroppen än på galgen så testa 🙂
   Hmm, kan inte säga någon på rak arm just nu men jag skulle i första hand kolla kappahl. Kanske gina också har. De har mycket svart och glittrigt i alla fall.
   Kram

  1. Hej Linnea. Vad kul att du följer bloggen 🙂 Jeansen är från Kappahl, från xlnt avdelningen och heter slim..nånting. Två knappar i midjan i alla fall så de är enkla att känna igen. Väldigt sköna. Mina två senaste par brallor jag har köpt på just Kappahl. Kram

 2. Tack, ska kolla in jeansen. Vad konstigt det lät ”tycker inte att du är tjock heller” Det jag menade var att jag tycker du ser sund ut! Skönt med en blogg som visar hur vi tjejer faktiskt ser ut. Heja heja! Klart man borde gå ner i vikt pga hälsa osv . Nog med dravel! Jag tycker iaf att du är fin! God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.