Nu är det jultröjedags!


Hej vänner! Har ni en bra söndag? Jag har fortfarande feber och känner mig yr och rätt nere. Dock håller jag ändå på att försöka få in så mycket prylar in på mitt rum.

Men på tisdag drar jag till Osby för ett par veckor, då har jag dessutom wifi och kan blogga. Sen hoppas jag hitta ett hem eftersom hon jag hyr av redan lovat bort mitt rum. Vi har nog missuppfattat varann, jag trodde det var tills jag hittar annat, och hon trodde en månad. Så om några veckor drar jag. Igen.

Igår tog jag mig iväg till Tyresö centrum för att byta trasiga värmefilten. Under tiden personalen testade den nya filten(så jag inte kommer hem med en trasig till), smet jag in på HM för att köpa vantar(mina gamla kan ligga precis var som helst). Jag passade också på att köpa ett nytt paraply, och så provade jag jultröjor.

Den här med Happy kissmas är ju så söt! Men kände att nä, fuck kärlek så den blev det inte.

Treat your elf är kul och i min smak. Men jag har en liknande röd så nä.

Så det blev den här. ”Make it rein deer”, med dollartecken. Söt, kul, kitschig och passande så den blev det 😄 De här finns på H&M Divided och kostar 199 kr. Går upp till L, men ganska stor för att vara large så den funkar på mig.

Herravdelningen brukar också ha kul tröjor, ska kolla upp dem sen.

Kappahl har jultishor för 149:- Den med alpackan är söt, katten lite för tråkig för min del. Går till xl.

Jag ska visa fler jultröjor, det är ju ändå november nu och vill man ha en kul gäller det att vara ute i tid. Lite innan jul är det bara meströjor kvar.

Nu ska jag strax åka hem(sitter på fik i city och bloggar). Ha en fin kväll alla.

Kram!❤️❤️❤️

Kolla mer

9 comments

  1. Förstår att det är jobbigt att behöva bryta upp när man trivs där man bor. Men ofta rullar allt på i samma gamla hjulspår och när man måste bryta upp så öppnas nya möjligheter. Se det som en nystart där allt kan hända. Kramar

  2. Om du skulle fundera på Helsingborg så finns det kanske lediga lgh i nybyggd fastighet på Söder. Magnolia fastigheter.
    Det stod i tidningen för ett par veckor sen att allt inte var uthyrt pga höga hyror typ 7500kr för en mindre 2:a, men med Stockholms mått mätt är det ju ett klipp

  3. Inte kul, drygt att inte som ”hyresvärd” vara tydlig med vad som gäller. Jobbar med detta dagligen så jag vet vikten av att vara tydlig inför hyresgäster. Handhar bara kommersiella lokaler dock så jag kan inte hjälpa dig med lgh. Lycka till med letandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.